Formidlingsaftale

Formidlingsaftalen er en skriftlig aftale, der indgås mellem sælger og ejendomsmægler. Formidlingsaftalen beskriver de retningslinier, der gælder for salgsarbejdet, og de omkostninger mægler og sælgeren skal afholde. Der udarbejdes normalt en 6 måneders formidlingsaftale, der efterfølgende kan forlænges et antal måneder efter aftale.

Når vi påbegynder salgsarbejdet er det vigtigt for os, at vi har et godt billedmateriale at arbejde med. Det er muligt, at du selv har billeder, der er gode nok, men det er sjældent. Vi benytter altid en professionel fotograf til vore fotograferinger, for det sikrer os, at billederne er belyst rigtigt, at de gode vinkler er med og at vi får en ens standard i forhold til vore andre salgsemner. Måske har du huset til udlejning og har gennem udlejningsbureauet fået lavet fotos. Dem kan vi som oftest godt bruge; billeder med personer på bør dog frasorteres.

En fotopakke købt via os koster typisk 3.000-5.000 kroner afhængigt af, om der skal tages dronefotos eller om huset er meget stort. Fotopakken faktureres af os efter fotografens besøg, og den er naturligvis din ejendom, som du kan få med, når vi afslutter salgsarbejdet.