Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Lønstrupvej 32, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 1.185.000
Udbetaling: 60.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.694
Netto ekskl. ejerudg.: 4.025
Ejerudgift pr. md. 0.726
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 124 m2
Grundareal: 590 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1902
Ombygningsår: 1980
Sagsnr. V4361

Villa med flexstatus

Lønstrup ligger ca. et kvarters kørsel fra Hjørring. I byen er der købmand, flere restauranter og forskellige butikker. Der er en del kunsthåndværkere, der har slået sig ned her, fordi de her kan - måske - udleve en drøm om at leve af en hobby. I hvert fald der der blevet plads til glaskunstnere, keramikere, smykkekunstnere, stenhugger, kunstmalere, ligesom der er gallerier og butikker med brugskunst.
Som nævnt er der ca. et kvarters kørsel til Hjørring. Har man ikke bil, så kører der en rutebil forbi 10-15 gange om dagen. Fra Hjørring er der gode forbindelser ud i landet. Motorvej E39 passerer øst om Hjørring, der er tog til Hirtshals, Frederikshavn og Aalborg, og busforbindelser i andre retninger. Derudover er der gode skoler, gymnasium, seminarium, sygeplejeskole, handelsskole og erhvervsfaglige uddannelser. Der er også et blomstrende forretningsliv i byen, som for resten også huser en stor afdeling af sygehus Vendsyssel, nemlig Hjørring Sygehus.
Ejendommen her har status som sommerhus i øjeblikket, og kan dermed naturligvis andvendes som fritidsbolig. Hvis man ønsker at bosætte sig her fast, skal man bare søge kommunen om tilladelse til, at huset ændrer status. Og da der er over 500 fastboende i byen, bliver man nemt en del af fællesskabet. Der er dog tidligere lavet energimærke for ejendommen: D.
Huset er muret op og med eternittag. Tilbygningen rummer en mellemgang samt en dejlig ekstra stue med brændeovn. Huset rummer i grundplan en entré med opgang til første sal, køkken, spise- og opholdsstue med brændeovn, bad med bruser samt bryggers, hvorfra der er adgang til tilbygningen. Førstesalen indeholder en repos med god skabsplads samt tre værelser.
Bag huset er der en mindre have, der trænger til et par kærlige hænder, men der skal ikke meget til at forskønne udsigten ud over markerne mod sydvest. Fra bagsiden af huset burde der være udsigt til Rubjerg Knude Fyr, men der er en del høje træer i sommerhusområdet sydvest for ejendommen, som tager noget af udsigten.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.