Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Nordsøvej 8, lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.185.000
Udbetaling: 60.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.825
Netto ekskl. ejerudg.: 4.278
Ejerudgift pr. md. 1.745
Beliggenhedsby: lønstrup
Boligareal: 55 m2
Grundareal: 1095 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 4 / 1
Byggeår: 1968
Ombygningsår: 2016
Sagsnr. FH4268

SOLGT!

Lønstrup er en dejlig badeby på vestkysten af Nordjylland. Der er supermarked, restauranter, tøjbutikker, brugskunst, arbejdende kunsthåndværkere, smykkedesigner, gallerier og caféer, så enhver smag kan tilfredsstilles. Der er omkring 600 fastboende, så der er liv i byen hele året. Lønstrup er en god base for ferien, da der er mange turistattraktioner i området, f.eks.: Skallerup Seaside Resort, Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Rubjerg Knude Fyr, Mårup Kirkes rester ved klinten, Rhododendronparken i Brønderslev, Fun Park, shopping i Hjørring... Og lige på den anden side af Hjørring rammer man E39, hvorfra der kun er godt to timer til Århus, hvis trafikken glider glat.
Dette hjørne af Lønstrup er højt beliggende i forhold til centrum af byen og der er omkring 10 minutters gang til ophalerpladsen, hvor man kan købe friskfanget fisk, tage en dukkert eller nyde udsigten. Grunden er en naturgrund i et skrånende terræn, men med et fint plateau med plan græsplæne og lidt bevoksning mod nord og øst. Mod vest skråner grunden nedad, så der er en dejlig udsigt ud over den sydlige del af byen og ud mod Mårup Kirke og Rubjerg Knude Fyr.
Ejendommen er et sortmalet træhus med eternittag, Der er hvide vinduer, døre og taginddækninger. Terrassen, som er i hvidmalet træ og vender mod syd og vest, er indhegnet. Indvendigt er der plankegulve i lyst træ, hvidmalede vægge og lofter i ludbehandlet fyrretræ, som fremstår helt lyst. Der er store vinduespartier mod terrassen. Den store udestue, der vender mod nordøst har dejlig morgensol. Opholdsstuen er i åben forbindelse med køkkenet. Der er 3 soverum, hvor det ene i øjeblikket mere er et legeværelse, men funktionen kan let ændres. Badeværelset har en stor bruseniche med fliser på væggene. Endelig er der et redskabsrum med plads til havemøbler og plæneklipper mv.
Huset udlejes ikke, men kunne med en indretning til 6-8 personer sagtens generere 40-60.000 i indtjening hvert år.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.