Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01

Nordsøvej 35, Lønstrup 9800 Hjørring

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.495.000
Udbetaling: 125.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 10.870
Netto ekskl. ejerudg.: 9.215
Ejerudgift pr. md. 2.939
Beliggenhedsby: Lønstrup
Boligareal: 180 m2
Grundareal: 1845 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 1
Byggeår: 1992
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4224

POOLHUS

Lønstrup er en af Nordjyllands kønneste badebyer. Der er smalle gader, gamle og nye huse mellem hinanden, mange kunsthåndværkere, gallerier, glaspustere, restauranter, butikker og et stort supermarked. De fleste butikker har åbent hele året, fordi der er bopælspligt i midtbyen. Der er i dag godt 600 fastboende.  I den lille havn trækkes bådene stadig op på land, og der er sommetider chancer for at få frisk fisk med hjem til aftensmaden. Et par kilometer syd for byen kan man komme ind i Rubjerg Knude fyr - gå op og se udsigten og læg mærke til, at der kun er få meter ud til kanten. Fyrtårnet var i drift indtil 1969, hvor det ikke mere kunne ses fra vandet, fordi klitten foran var så høj, at den dækkede helt for udsigten. Bygningerne omkring tårnet blev revet ned i 90-erne, fordi sandet ikke kunne (skulle) stoppes, men for en god halv snes år siden var sandet gået forbi fyret, så det pludselig fik havudsigt igen. Det blev genåbnet for publikum for et par år siden, hvor der blev lavet en prismeinstallation i toppen, som reflekteres ned gennem tårnet - og sat nye trapper op. Der kommer hvert år ca. 350.000 besøgende i tårnet.
Det rolige feriehusområde ligger i den sydlige udkant af Lønstrup by uden gennemgående trafik. Man kan gå ind til centrum på et lille kvarters tid. Dette feriehus af sten ligger på en naturgrund med god . Grunden er randbeplantet med hyben og forskellige løv- og nåletræer og ellers udlagt med græs, hvor der er plads til en god vandkamp, et spil kroket eller en rask fodboldkamp.
Huset er lyst og venlig indrettet med trægulve i stue og soveværelser. Der er loft i kip og vandskurede vægge gennem hele huset. Der er en rummelig poolafdeling med et stort badeværelse med spa og sauna og god afsætningsplads. I køkken og spiseafdeling er der fliser og et dejligt lysindfald fra de store vinduer. Der er udgang fra stuen til terrassen, hvor I kan spise og slappe af i den friske luft.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.