Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Rævevej 6, Tversted 9881 Bindslev

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 1.845.000
Udbetaling: 95.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 7.770
Netto ekskl. ejerudg.: 6.784
Ejerudgift pr. md. 2.593
Beliggenhedsby: Tversted
Boligareal: 130 m2
Grundareal: 1343 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 1
Byggeår: 1992
Ombygningsår:
Sagsnr. FH3998

Dette strandnære kvarter i Tversted er næsten helt udbygget - og det er ikke så sært. Der er ingen trafik, kun glade mennesker på vej til stranden - hvis det er strandvejr.
Byen Tversted kaldes i folkemunde Bette-Skagen. Der er en rigtig dejlig stemning i byen, så man næsten kan mærke skuldrene synke ned. Normalt gangtempo betyder her en langsom og magelig slentren.
En let kuperet klitgrund med bevoksning af marehalm, græs og enkelte buskadser af fyrretræer og gråris. Der slås kun græs ved indkørslen og lige rundt om huset, så grunden er stort set vedligeholdelsesfri.
Sortmalet træhus med eternittag, hvide udhæng, døre og vinduesrammer. Terrassen, der vender mod vest, er udført i træ og hævet et trin over niveau.
Indvendigt er der trægulve i stue og værelser, mens køkken, badeværelser og poolafdeling har klinkegulve. Vægge og lofter er overalt i lyst træ med hvidmalede detaljer. De 2 badeværelser har murstensvægge, hvor det er nødvendigt. Husets centrale rum er opholdsstuen, som står i åben forbindelse med køkkenet. Fra køkkenet har man indblik i poolrummet, så man kan holde lidt øje med, hvad der sker.
Huset har 2 værelser med dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge samt et værelse med 2 køjer og opgang til en hems, hvor der er plads til et par stykker mere.
Det store badeværelse har sauna, spa, bruseniche og et stort bord- og skabsarrangement omkring håndvasken. Det lille badeværelse har bruseniche og et mindre skabsarrangement ved håndvasken. Poolrummet har en lille vandrutschebane og en pool på ca 2,5 x 5 meter, som er rigelig til at plaske rundt i.
Sommerhuset udlejes via Sol og Strand - husnr. 10-3112, hvilket genererer en indtægt i størrelsesordenen 120-130.000 om året.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.