Hedegaard Madsen Lønstrup - Telefon 98 96 01 01 hm@hedegaard-madsen.dk

Vi står stadig til rådighed for vurdering og fremvisning og benytter naturligvis værnemidler i henhold til gældende regler for håndtering af Corona-virus.
Ring eller skriv, som I plejer.

Narhvalvej 10, Nr. Lyngby 9480 Løkken

Boligtype: Fritidshus
Kontantpris: 2.170.000
Udbetaling: 110.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 9.285
Netto ekskl. ejerudg.: 8.111
Ejerudgift pr. md. 1.435
Beliggenhedsby: Nr. Lyngby
Boligareal: 152 m2
Grundareal: 1552 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 6 / 2
Byggeår: 2019
Ombygningsår:
Sagsnr. FH4378

KØBSAFTALE UNDERSKREVET!

Nr. Lyngby er en landsby ved kysten mellem Lønstrup og Løkken. Der er knap 20 minutter til Hjørring og en halv times kørsel til Brønderslev. Motorvej E39 går forbi østen om begge byer, og derfra er man egentlig i Århus på under 2 timer. Som udgangspunkt for udflugter er Nr. Lyngby ganske udmærket. Der er 20 minutter til Fårup Sommerland, en god halv time til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, andre muligheder er Tversted-Søerne, Vildmosemuseet i Brønderslev, Ørnereservatet i Tuen, Voergaard Slot ved Flauenskjold,  Kunstbygningen i Vrå, Skagen... og ikke at forglemme, så er der bare 5 minutters kørsel til Lønstrup og Rubjerg Knude Fyr. Fyret blev i efteråret 2019 flyttet 70 meter væk fra skrænten, hvilket har givet kæmpestor mediedækning af området i mange lande.
Der er god gang i udbygning af byen mod øst, og her finder vi også Narhvalvej. Det er en ret ny udstykning, så området er ikke vokset til endnu. Det betyder, at man selv etablerer det læ, man gerne vil have, eventuelt planter man grunden til, som man ønsker, og mens det vokser op, sætter man sig i en lækrog på terrassen med en god bog. Hvis ellers bogsamlingen er stort nok, skal træerne nok være vokset et stykke, inden man har udforsket bøgerne fra ende til anden. Dette hus er helt nyt og der er derfor ikke plantet alverden, og grunden står plan og med nysået græs og i øvrigt en indkørsel, der er belagt med granitskærver. Hele vejen rundt om huset er der træterrasser, der nogle steder er overdækket og indhegnet, så man har mulighed for at sidde flere steder, alt efter vind og sol. Huset ligger lidt højere end naboerne, så der er lidt udsigt over området.
Boligen er et sortmalet, klinkbygget træhus med sorte træ/alu-vinduer. Terrasserne og underdæk står i naturfarve, mens udhæng og stakitter er sorte. Taget er et listepaptag med zinktagrender. Der er i øvrigt etableret spotbelysning under udhængene, hvor der er overdækket. Det er en slående kontrast at komme ind i huset, hvor der er hvide vægge og lyse lofter(med lydisolerende plader) næsten overalt. Kontrasterne er en enkelt trævæg i naturfarve, en indbygningsbrændeovn med murværk i sortgrå sten og med vindue til begge sider, så brændeilden kan nydes uanset, om man sidder ved spisebordet eller ved sofabordet. Der er en charmerende blanding af nye møbler og f.eks. et ældre sofabord i teaktræ. Indretningen er enkel, men der er alt, hvad man skal bruge. På grundplanen fremgår det, at der er 4 soverum i huset, med i alt 3 dobbeltsenge og 4 sovepladser i køjesenge. Hertil kommer det store køkken/alrum, som er i åben forbindelse med opholdsafdelingen. der er et gæstetoilet med WC og håndvask, et badeværelse med bruser og et stort badeværelse med spa og sauna. Dette sidste findes i vinklen på den anden side af den overdækkede terrasse, som desuden indeholder et aktivitetsrum med forskellige spilmuligheder, bl.a. airhockey, bordtennis og -fodbold. Skulle der være brug for ekstra sovepladser, findes der en hems med et par ekstra sovepladser. Det kunne også nemt være et hyggeligt legerum.
Huset udlejes ved Dancenter, nr. 56425 og burde ved fuld udlejning kunne give en indtjening i omegnen af 165.000 om året før skat.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.