Lønstrupvej 261, Vennebjerg 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 1.045.000
Udbetaling: 55.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 4.279
Netto ekskl. ejerudg.: 3.576
Ejerudgift pr. md. 1.246
Beliggenhedsby: Vennebjerg
Boligareal: 160 m2
Grundareal: 3827 m2
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 5 / 1
Byggeår: 1877
Ombygningsår: 2004
Sagsnr. V4179

NY PRIS - BUD ØNSKES

Dette velbeliggende landsted finder du nær Vennebjerg mellem Hjørring og Lønstrup, nær det område, der kaldes Lønstrups "Beverly Hills". Der er gode transportmuligheder med daglig bus lige uden for døren og i øvrigt fine tilkørselsforhold året rundt, da motorvejen går forbi Hjørring i bare et kvarters afstand. Fra Hjørring er der togforbindelse til Hirtshals, Frederikshavn og Aalborg, så det er ikke vanskeligt at pendle til arbejde.
Ejendommen har et dejligt jordareal, der alt sammen ligger samlet med hovedparten beliggende mod syd ud til Lønstrupvej. En hest eller lidt får ville arealet fint kunne bære. Udhuset er netop indrettet med boks og spiltov og hvad der kræves til et hobbydyrehold.
Ejendommen er opført i gulmalet murværk og med rødt tegltag, hvide termovinduer og en pragtfuld solterrasse mod syd med en flot udsigt. På nordsiden er der 2 fritliggende carporte med redskabsrum. Huset er trukket 30 m tilbage fra vejen, så trafikstøjen er ikke overvældende, og ville kunne minimeres endnu mere, idet der er god plads til at etablere en vold. Der er lavet trafiktællinger i perioden 2010-2017, som fortæller at der gennemsnitligt kører omkring 3.000 biler forbi i døgnet, med spidsbelastninger på ca. 150-200 biler i timen.
Boligen er indrettet som 1½ plans villa med en god indretning og store rum. I stueetagen er der en stor vinkelstue, køkken med spiseplads, entré, bryggers, badeværelse med brus og 2 værelser. Desuden er der adgang til et værksted og herfra er der adgang til stald og fyrrum i østenden af bygningen. Ovenpå er der en stor repos og 2 meget store værelser.
Ejendommen trænger til en del vedligeholdelse, men har alle de egenskaber, der skal til for at mærke freden på landet og samtidig at bo med korte afstande til bl.a friskole, børnehave, vuggestue, idrætshal, Lønstrup, stranden og Skallerup Sea-Side Resort.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.