Friggsvej 3, Hjørring 9800 Hjørring

Boligtype: Villa, 1 fam.
Kontantpris: 2.750.000
Udbetaling: 140.000
Brutto ekskl. ejerudg.: 11.183
Netto ekskl. ejerudg.: 9.355
Ejerudgift pr. md. 3.325
Beliggenhedsby: Hjørring
Boligareal: 315 m2
Grundareal: 1753 m2
Antal plan: 2
Værelser/stuer: 7 / 1
Byggeår: 1974
Ombygningsår:
Sagsnr. VE4190

PRAGTVILLA I HJØRRING

Denne pragtfulde villa er beliggende på en af de absolut smukkeste grunde i den sydlige del af Hjørring - mellem Ulvegravene og Svanelunden. Der er den kønneste udsigt ud over Ulvegravene og 100 % ro og ugenerthed. Sol- og læforhold helt i top på denne meget store - ja reelt 2 sammenkøbte grunde med et areal på 1753 m2 let til stærkt kuperet.
Straks, når man kører op ad indkørslen og holder på "gårdspladsen" er man ikke i tvivl om, at der er tale om en pragtvilla. Der er et samlet boligareal på 315 m2 og et samlet kælderareal, inklusive en dobbelt garage, på i alt 165 m2, hvoraf de 65 m2 er boligareal. 24 m2 overdækket terrasse er en integreret del af boligen. Altovervejende er villaen som oprindelig opført uden markante ændringer i indretning, teknik og installationer.
Der er helt igennem brugt kvalitetsmaterialer ude som inde og dette forhold er måske ejendommens største styrke. Der er et nyere køkken og badeværelse. Det er en fornøjelse at se og opleve ejendommens oprindelige sjæl. Alt er gennemtænkt ned i detaljen. Hertil kommer et hav af eksklusive bekvemmeligheder.
Her skal alene nævnes nogle få:
Stor swimmingpool med al avanceret teknik, herunder speciel skjult affugter og kig igennem panoramavinduer. Poolen er p.t. afblændet og rummet benyttet som et meget stort værelse/aktivitetsrum. Store panoramavinduer overalt, svalegang mod gården, overdækket hovedindgangsparti, hall, et hav af flotte indbyggede skabe i hele huset, serveringsdisk med barstole, rustikke klinke- og parketgulve, 5 disponible rum, stort teknikrum, 3 store stuer, walk-in-closet og godt 61 m2 flisebelagte solterrasser.
Indretning iøvrigt ses bedst på billederne og grundplanen.

Kontakt din Ejendomsmægler i lysets land

person

Hedegaard Madsen Lønstrup a/s
Strandvejen 55, Lønstrup
hm@hedegaard-madsen.dk

98 96 01 01

Bestil salgsopstilling

Ja tak! jeg ønsker en salgsopstilling på overstående bolig.