Forside Hvem er vi Køb - Salg SKAT/Udlejning Info Ejerlogin

SOLGT .... Sublim beliggenhed - Panoramahavudsigt, hyggeligt og tæt til alt !!!

Stort slideshow Vis større slideshow (popup)

Plantegning Se plantegning

Udskriv slagsopstilling Udskriv printvenlig salgsopstilling

Din pris Din pris

Martsvej 10, Skallerup Klit 

Vis på kort

Beliggenhed

Landskabet i Skallerup Klit med indlandsklitten er noget helt særligt. Klitterne blev skabt helt tilbage i 1500-tallet, og i dag ser vi de fantastiske klitter som skarpe iøjnefaldende græs- og hjælmeklædte høje med buske af ene, hvidtjørn, havtorn og marehalm. Fredelige og imødekommende kreaturer græsser i klitterne og indbyder dig til et område med masser af dejlige naturoplevelser for hele familien. Sandstranden og Vesterhavet er også betydningsfuldt og kendetegnende for området, og du vil have mulighed for at gæste det attraktive og oplevelsesrige feriecenter "Skallerup Klit" som ligger mindre end 500 meter fra huset. Skallerup Klit er flere gange kåret til Danmarks bedste feriecenter.

Grunden

Dejlig grund på 1.250 m2 i første række til den flotte havudsigt langs kysten. Vesterhavet med dets lækre hvide sandstrand er ikke mere end et stenkast fra huset. Dejlig indhegnet træterrasse mod syd og øst.Grunden kræver et minimum af vedligeholdelse.

Øvrigt

Anbefal en ven— der bliver sendt en beskrivelse med

Beskrivelse

Dejligt sommerhus med et boligareal på 43 m2. Huset er opført i træværk og har de seneste år fået ny beklædning med ekstra isolering og nyt listepaptag. Vinduer og døre er i plast. Godt udnyttet boligareal som indeholder: Entre med adgang til husets badeværelse med brus. Stue og køkken i åben forbindelse og med loft til kip. Her er sofaafdeling, spisebord, nyere brændeovn og udgang til sydterrasse. Køkken med de nødvendige hvidevarer, under- og overskabe. Fra stue og køkken er en fantastisk flot havudsigt. Huset har i alt 3 værelser med 6 sovepladser. Fra alle værelser kan man ligeledes vågne op til den flotte havudsigt. Et charmerende og indbydende hus med flot havudsigt, og med en beliggenhed tæt på strand, feriecenter, indkøb og Lønstrup By.

NY LOV
Efter den nye lov om salg af fast ejendom er det nu bankernes opgave at udregne financiering. Derfor er brutto/netto kun vejledende.

Ejendommens faste udgifter (ejendomsskat, ejendomsværdiskat, forsikring, renovation, skorstensfejning mv.) er for denne ejendom angivet under alternativ financiering. Udgiften pr. år står som brutto, pr måned som netto.

Udlejning

Huset er ikke tilmeldt udlejning, men har et udlejningspotentiale på kr. 40-50-000,- til ejer.

Nøgletal

Kontantpris kr. 1.495.000 Areal 1250 m2
Udbetaling kr. 100.000 Bolig areal 47 m2
Brutto kr. 10.322 Stue/vær. I alt 3
Netto kr. 8.813 Byggeår 1972
Sags nr. FH3756 Alternativ
finansering
ejerudgift år/måned
Brutto kr. 20.652 Netto kr. 1.721

Bestil salgsopstilling


— du kan også udskrive salgsopstillingen

Fritidshus - BoligEksklusiv - Ejerlejlighed - Lystejendom - Villa - Grund
EJENDOMSMÆGLER - HEDEGAARD MADSEN A/S
Din ejendomsmægler i Lysets Land