Forside Hvem er vi Køb - Salg SKAT/Udlejning Info Ejerlogin

Centralt, solid bolig, parklignende have og forretningsmulighed ...

Stort slideshow Vis større slideshow (popup)

Udskriv slagsopstilling Udskriv printvenlig salgsopstilling

Din pris Din pris

Strandvejen 3, Lønstrup 

Vis på kort

Beliggenhed

Denne rummelige og fleksible villa er beliggende i den Syd-Østlige del af Lønstrup By. Med rigtig gode tilkørselsforhold, busforbindelser lige udenfor døren og gå afstand til den centrale del af Lønstrup, indkøb etc.

Grunden

Stor og charmerende grund på i alt 1300 m2 med en pragtfuld stor sydvendt have med optimale sol og læ forhold. En rigtig hyggelig og ugeneret oase.

Øvrigt

Se mere på www.hedegaard-madsen.dk

Anbefal en ven— der bliver sendt en beskrivelse med

Beskrivelse

Solid og velpasset bolig opført i hvidkalket grundmur, eternittag og thermo vinduer. Set samlede boligareal udgør i alt 190m2. Hertil kommer en integreret forretningsdel på i alt 43 m2. Ejendommen er særdeles velegnet til mindre liberalt erhverv med dør og vindue direkte ud til facaden mod Strandvejen. Boligen er udnyttet i 1½ plan hvor stueplan indeholder: Entre med adgang til forretningsdel toilet og spisekøkken. Fra spisekøkken adgang til stor vinkelstue med store vinduespartier mod syd. I den vestlige del entre samt værelse (kontor). Fra stuen opgang til 1. sal som rummer: repo/fordelingsgang til stort soveværelse mod øst med faste højskabe, Kvistværelse med tilhørende depot/strygerum. Dejligt badeværelse med brus og badekar. Mod syd kvist-opholdsstue med adgang til altan og dermed kig til alle havens hjørner. Stuen har tillige en alkove mod nord og endelig er der et stort værelse mod vest. Alt er pænt og velpasset. Udhuse: En fritliggende bygning med lukket bilgarage samt fyrrum/værksted.

Udlejning

Nøgletal

Kontantpris kr. 1.145.000 Areal 1300 m2
Udbetaling kr. 58.000 Bolig areal 190 m2
Brutto kr. 7.366 Stue/vær. I alt 7
Netto kr. 6.440 Byggeår 1917/1976
Sags nr. VERV3700 Alternativ
finansering
F1 uden afdrag
Brutto kr. 7.131 Netto kr. 6.242

Bestil salgsopstilling


— du kan også udskrive salgsopstillingen

Ejerlejlighed - Lystejendom - Villa - Grund
EJENDOMSMÆGLER - HEDEGAARD MADSEN A/S
Statsautoriseret ejendomsmægler i nordjylland