Forside Hvem er vi Køb - Salg SKAT/Udlejning Info Ejerlogin

Frøstjernevej 4, Lønstrup 

Vis på kort

Beliggenhed

Lønstrup er en af de meget få badebyer, der er liv i hele året. Dette skyldes, at der er bopælspligt i centrum af byen, og derfor er der også mange forretninger, der har åbent hele året. Byen er også kendt for sit store antal kunsthåndværkere, det være sig glaspustere, keramikere og billedkunstnere, og faktisk kan man flere steder følge processen, som f.eks. i det arbejdende glaspusteri i "Glashuset". Denne ejendom ligger i den østlige, høje del af byen, som dels ligger godt i læ, dels aldrig nogensinde vil kunne risikere at falde i vandet. Alligevel er der stadig kun 10 minutters gang til centrum med dagligvarebutik og caféer foruden shoppingmulighederne. Sommerhusområdet er et af de ældre i byen og dermed et af de bedst tilvoksede og fuldt udbyggede. Området mod øst er blevet inddraget til sommerhusområde for nogle få år siden, og der er ved at komme lidt gang i byggeriet dér.

Grunden

En plan grund med randbeplantning af nåletræer og løvtræer og desuden en del fritstående træer. Mod vejen er der en mindre hæk og ellers ligger grunden ud med græs og god plads til boldspil eller kroket. Et gyngestativ og en lille bålplads er der også blevet plads til på østsiden af huset. Her er der også en lille hyggekrog, der kan bruges som morgenterrasse. På varme dage, hvor solen er for hård, kan man trække herover i skygge.

Øvrigt

Anbefal en ven— der bliver sendt en beskrivelse med

Beskrivelse

Grønmalet træhus med røde udhæng, døre og vinduesrammer. Tagrenderne er i zink og der er etableret små dræn ved nedløbene. Vandet løber dekorativt ned ad kæder fra tagrenden.

Indvendigt er der overalt trælofter. Væggene er dels trævægge, dels malede vægge med filt eller savsmuldstapet. Gulvene har faste tæpper og der er vinyl i køkkenet. Badeværelset har mosaikfliser på gulvet og lyst orangegule fliser på væggene, bruseniche, toilet og et lille skabsarrangement ved håndvasken. I badeværelset er også husets vandvarmer.
Huset består af en opholds- og spisestue, som man kommer direkte ind i fra den lille overdækkede terrasse. Herefter et lille køkken med de nødvendige hvidevarer og skabsplads. Der er i huset et soveværelse med 2 enkeltsenge, et med dobbeltseng samt et værelse med 4 køjer. I dette værelse står desuden en lille fryser.
Indretningen er hyggelig med magelige sofaer og et rundt spisebord. Alt i alt er det et fint familiesommerhus med 8 sovepladser.

NY LOV
Efter den nye lov om salg af fast ejendom er det nu bankernes opgave at udregne financiering. Derfor er brutto/netto kun vejledende. Ejendommens faste udgifter (ejendomsskat, ejendomsværdiskat, renovation, skorstensfejning, forsikring mv.) er for denne ejendom angivet under alternativ financiering. Brutto er udgiften pr år, netto er pr. måned.

Udlejning

Ved fuld udlejning bør ejendommen kunne indbringe 25-30.000 til ejer

Nøgletal

Kontantpris kr. 995.000 Areal 1207 m2
Udbetaling kr. 50.000 Bolig areal 50 m2
Brutto kr. 5.896 Stue/vær. I alt 3
Netto kr. 5.383 Byggeår 1975
Sags nr. FH3918 Alternativ
finansering
ejerudgift år/måned
Brutto kr. 21.285 Netto kr. 1.774

Bestil salgsopstilling


— du kan også udskrive salgsopstillingen

Fritidshus - BoligEksklusiv - Ejerlejlighed - Lystejendom - Villa - Grund
EJENDOMSMÆGLER - HEDEGAARD MADSEN A/S
Din ejendomsmægler i Lysets Land