Forside Hvem er vi Køb - Salg SKAT/Udlejning Info Ejerlogin

NY PRIS - Sjældent velholdt hus bare 3 min. gang fra centrum !

Stort slideshow Vis større slideshow (popup)

Plantegning Se plantegning

Udskriv slagsopstilling Udskriv printvenlig salgsopstilling

Din pris Din pris

Jollevej 4, Lønstrup 

Vis på kort

Beliggenhed

Dette dejlige sommerhus ligger meget centralt i Lønstrup. Ad stisystemet er der bare 2 minutter til centrum, og stien går lige forbi den nederste del af grunden. Huset ligger på en lille blind vej, så der er stort set ikke andet end fuglesang og havets brusen, der kan forstyrre idyllen - og netop de to ting er vel snarere med til at forstærke stemningen.

Lønstrup er en lille badeby med helårsbeboelse i centrum(ca. 600 beboere). Mange kunsthåndværkere har slået sig ned her og har arbejdende værksteder, som ofte er åbne også om vinteren, så man kan se bl.a. glaspusteren og keramikeren i arbejde. Derudover er der dagligvarebutik, brugskunst- og tøjbutikker og en del caféer, kiosker og restauranter. 

Grunden

Stor, let kuperet grund, hvor huset ligger på den højeste del. Grunden skråner fra huset ned mod den gamle bækslugt, som er en ikke uvæsentlig del af Lønstrup bys historie, da et skybrud i 1877 gav så meget vand, at 6 huse blev skyllet ud i havet og 4 efterfølgende måtte nedrives.

Øvrigt

Anbefal en ven— der bliver sendt en beskrivelse med

Beskrivelse

Dette dejlige sommerhus er opført i 1980 og om- og tilbygget i 1992. Det er sortmalet med hvide udhæng, døre og vinduesrammer. Taget er et sort eternittag (pålagt i 2014) med inddækkede tagrender og sorte nedløbsrør. Rundt om huset er der træterrasser, der er delvist indhegnede med et sort stakit med hvide overliggere. Stakittet giver både læ og privatliv, selv om der ikke er mange naboer at bekymre sig om.

Huset er centreret om køkken/alrummet, som ad 3 trin har adgang til opholdsstuen i tilbygningen fra 1992. Køkkenet har hvide skabe med stålgreb, hvidevarer med stålfronter og bordplader i massivt træ. Kogeøen krones af en flot emhætte med glasplade. Opholdsstuen har adgang til terrasserne mod syd og vest. Fra opholdsstuen er der adgang til et stort badeværelse med spa, bruseniche og et flot håndvaskarrangement. Ovenover badeværelset er der en hems med et par sovepladser, hvis husets soverum ikke skulle være nok. På den anden side af alrummet er der i alt 4 soverum. Et har dobbeltseng, et har 3/4-seng samt adgang til terrassen mod nord, et har 2 enkeltsenge og et har 2 sengepladser, hvoraf den ene er en køjesoveplads, som kan slås ned om dagen, hvorved de 2 senge tilsammen fungerer som en sofa. Derudover findes her husets andet badeværelse med bruseniche og en flot granitex-bordplade med integreret vask. I denne ende af huset er der udgang til terrassen mod syd via den lille fordelingsgang.

Begge badeværelser er med fliser på gulvene og trævægge, hvor der ikke er risiko for vandsprøjt. Badeværelserne er med gulvvarme, mens der er elpaneler i de øvrige rum. Opholdsstuen samt soverummene har parketgulve Dertil kommer den store brændeovn i opholdsstuen, som nemt kan give lidt ekstra varme en kølig sommeraften.

Fra terrassen mod nord er der adgang til husets vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler samt et redskabsrum.

NY LOV
Efter den nye lov om salg af fast ejendom er det nu bankernes opgave at udregne financiering. Derfor er brutto/netto kun vejledende.

Ejendommens faste udgifter (ejendomsskat, ejendomsværdiskat, forsikring, renovation, skorstensfejning mv.) er for denne ejendom angivet under alternativ financiering. Udgiften pr. år står som brutto, pr måned som netto.

Udlejning

Huset har et udlejningpotentiale på ca. 85.000,- til ejer.

Nøgletal

Kontantpris kr. 1.895.000 Areal 2184 m2
Udbetaling kr. 95.000 Bolig areal 112 m2
Brutto kr. 8.827 Stue/vær. I alt 4
Netto kr. 7.254 Byggeår 1980/1992
Sags nr. FHE3963 Alternativ
finansering
ejerudgift år/måned
Brutto kr. 2.157 Netto kr. 25.872

Bestil salgsopstilling


— du kan også udskrive salgsopstillingen

Fritidshus - BoligEksklusiv - Ejerlejlighed - Lystejendom - Villa - Grund
EJENDOMSMÆGLER - HEDEGAARD MADSEN A/S
Din ejendomsmægler i Lysets Land