Forside Hvem er vi Køb - Salg SKAT/Udlejning Info Ejerlogin

ALT SOM NYT OG SJÆLDENT HYGGELIGT ... HER ER DER SOMMERSTEMNING FOR ALLE PENGENE ...

Stort slideshow Vis større slideshow (popup)

Plantegning Se plantegning

Udskriv slagsopstilling Udskriv printvenlig salgsopstilling

Din pris Din pris

de Plessenvej 6, Tornby 

Vis på kort

Beliggenhed

Huset ligger trukket tilbage fra vejen, som er en blind vej kun med trafik til beboerne.  Adgang til stranden fås ad samme vej 500 m. mod vest. Følger man vejen mod syd kommer man nemt til købmand Pylle Munch, som har mejeri og brødudsalg, aviser, kolonialvarer og næsten alt, hvad man står og mangler i en håndevending.

Tornby strand er en dejlig vestvendt strand lidt syd for Hirtshals. Området er klitbakker, der mest er bevokset med græs, marehalm og lidt spredte fyrretræer og krat af klitroser.
Der er kun få minutter i bil til centrum af Hirtshals og ca. 10 minutter til E39. Det vil sige, at man indenfor en times tid når til Aalborg og på 2 timer er man i Aarhus.

Grunden

Dette sommerhus er en perle for naturelskere med et rigt fugle og dyreliv lige udenfor vinduerne. Gåafstand til den fantastiske Tornby Klitplantage

Med bil er der fantastisk mange muligheder for udflugter til andre naturområder. Råbjerg Mile, Rubjerg Knude, Tverstedsøerne, Store Vildmose og ikke at forglemme, fuglelokaliteterne omkring Skagen.

Øvrigt

Anbefal en ven— der bliver sendt en beskrivelse med

Beskrivelse

Jeg kan bedst li åbent landskab - - - -, nær ved havet vil jeg bo:

Begge dele opfyldt i vores (måske jeres?) sommerhus.
Her er der tale om et familiesommerhus med sjæl. Det har haft samme ejere siden 1961 og er gennem tiden blevet ændret flere gange. Fra et hus med petroleumslamper, gaskogeplader, septiktank og sivedræn, nedgravet kølemulighed på nordsiden af huset og egen brønd. Til et hus der løbende er tilpasset nye tider ved installation af el, kommunalt vand og senest offentlig kloakering. Huset er også ændret ved flytning af vægge, tilbygning af værelser, udskiftning af asbesttag og senest en gennemgribende restaurering med nye mahognivinduer og døre, udskiftning af vejr-nedslidt træværk, samt opførelse af et anneks med eget badeværelse og udhus. Desuden en sammenbinding af de to huse med terrasser i forskudte niveauer, så der altid kan findes et sted med læ-og-sol, eller evt. skygge i varme perioder.

Som huset er for nuværende går man ind i en lille forgang med trappe op til beboelsesniveau og dør til dejligt badeværelse med brusehjørne og gulvvarme. Huset er i det hele taget opvarmet med el, som kan tændes via SMS-besked, samt en luft til luft varmepumpe.
Trappen til beboelsesniveaut fører forbi indbyggede skabe op til en hyggelig lille stue i åben forbindelse med moderne Aubokøkken med induktionsplader, ovn og køleskab. Der er forberedt til evt. opvaskemaskine. Fra køkken og stue er der en lille gang der giver adgang til et pænt nordvendt soveværelse (kølighed om sommeren) og et stort vestvendt værelse. Begge værelser med indbyggede skabe.

Der er i alt 6 faste sovepladser og annekset giver mulighed for eventuelle børn at indrette sig på en lav hems. Fra stuen er der udgang til terrasse med gulvniveau som i stuen, altså i sommerperioden en friluftsstue, som har lægivende hærdet glas og udsigt mod havet og til den fantastiske natur omkring huset.

 

Udlejning

Huset udlejes ikke, men ville ved fuld udlejning kunne indbringe i omegnen af 35-45.000 kroner.

Nøgletal

Kontantpris kr. 1.445.000 Areal 2500 m2
Udbetaling kr. 75.000 Bolig areal 75 m2
Brutto kr. 8.417 Stue/vær. I alt 4
Netto kr. 6.475 Byggeår 1937/2008
Sags nr. FH4008 Alternativ
finansering
ejerudgift år/måned
Brutto kr. 35.591 Netto kr. 2.966

Bestil salgsopstilling


— du kan også udskrive salgsopstillingen

Fritidshus - BoligEksklusiv - Ejerlejlighed - Lystejendom - Villa - Grund
EJENDOMSMÆGLER - HEDEGAARD MADSEN A/S
Din ejendomsmægler i Lysets Land