Forside Hvem er vi Køb - Salg SKAT/Udlejning Info Ejerlogin

Klitstuevej 3, Tversted 

Vis på kort

Beliggenhed

Med en beliggenhed næsten for enden af en blind vej har denne ejendom helt bestemt de 3 B-er. Man kan gå direkte gennem klitten ned til stranden, som er meget bred og har god plads til både gående og kørende badegæster. Der er mange trave- og cykelstier i statsskovene rundt om Tversted - og selve badebyen Tversted er hyggelig og tilbagelænet. Helt umærkeligt synker skuldrene ned når man kører de sidste 15 km fra motorvejen på landevej, og når man når frem til feriehuset, er man helt klar til at holde fri.

Grunden

Den store grund er godt tilvokset med træer og buske, og et område rundt om huset har græsplæne. Der er mange hyggekroge og terrasse både mod nord og syd. Der er fin havudsigt fra huset, og da klitheden er fredet, kommer der ikke flere huse, som kunne tage udsigten. Indkørslen er belagt med granitskærver, og der er nem adgang fra hovedhuset til de 2 annekser og garagen.

NY LOV

Efter den nye lov om salg af fast ejendom er det nu bankernes opgave at udregne finansiering. Derfor er brutto/netto kun vejledende.

Ejendommens faste udgifter (ejendomsskat, ejendomsværdiskat, forsikring, renovation, skorstensfejning mv.) er for denne ejendom angivet under alternativ finansiering. Udgiften pr. år står som brutto, pr måned som netto.

 

Øvrigt

Anbefal en ven— der bliver sendt en beskrivelse med

Beskrivelse

En af Tversteds ældste sommer boliger udbydes nu til salg. Klitstuen er opført i 1918 af den Københavnske bank direktør Philip Mick Meyer, og var i flere generationer i familiens eje. Huset er tegnet af arkitekt Bernhard Ingemann som dels alene, dels sammen med sin far Valdemar Ingemann har stået bag mange markante bygninger i Danmark

Klitstuen er tro imod sin oprindelse og er i nænsomt restaureret sådan at den har bevaret den gamle charme af klassisk badehotel samtidigt med at den opfylder alle kravene til den moderne familie.
Således er en stor del af inventaret det oprindelige. Der er ny yderbeklædning, nyt pap på taget og nye inddækninger. Huset er indvendigt pudset op og filtet på væg og loft. Gulvene er de oprindelige som nu står i en flot lysegrå malet overflade.
Hovedhuset indeholder stue og spisekøkken. Køkkenet er totalt ny renoveret i 2006 med snedker fremstillet køkken, Smeg ovn og køleskab, samt en ny indbygget pejs.
Stuen har den oprindelige pejs og karnap. Der er 3 dobbeltværelser- hvoraf det ene som noget unikt for et sommerhus fra den tid har garderoberum. Derudover er der 2 meget hyggelige enkeltværelser, hvoraf det ene anvendes som kontor. Der er moderne badeværelse med brusekabine og et hyggeligt gammelt restaureret toilet. I hallen er der skakternet linoleums gulv.

Udenfor er der 2 terrasser med Ipé-planker på gulvene. Ipé-træ er fsc-certificeret hårdttræ fra Brasilien med en meget lang levealder. Den forreste terrasse har direkte adgang fra køkkenet og kig til havet, mens terrassen mod syd har adgang fra hallen.

Andre bygninger:
Ud over hovedhuset er der yderlige 2 bygninger, hvoraf den ene har vaskehus, sauna, toilet, viktualierum, brænderum og rum til havemøbler.
Det andet og lidt større hus har en mindre garage, 2 gæsteværelser og
et værksted.

Klitstuen er i dag et af Tversteds smukkeste sommerhuse, og ligger helt fremme i Klitterne samtidigt med at der er gåafstand til Tversted by.

Alt i alt er der mange gode grunde til at se nærmere på denne ejendom.
Der arrangeres gerne en fremvisning.

Der gøres opmærksom på at dele af inventaret ikke medfølger i handlen.

Udlejning

Huset har ikke være udlejet i mange år, og har de sidste par år tjent som sælgers primære bolig.

Ved fuld udlejning kan man påregne en lejeindtægt på henved 120.000.

Nøgletal

Kontantpris kr. 4.380.000 Areal 2086 m2
Udbetaling kr. 220.000 Bolig areal 117 m2
Brutto kr. 25.563 Stue/vær. I alt 7
Netto kr. 19.673 Byggeår 1918/2006
Sags nr. FHE4029 Alternativ
finansering
ejerudgift år/måned
Brutto kr. 35.889 Netto kr. 2.966

Bestil salgsopstilling


— du kan også udskrive salgsopstillingen

Fritidshus - BoligEksklusiv - Ejerlejlighed - Lystejendom - Villa - Grund
EJENDOMSMÆGLER - HEDEGAARD MADSEN A/S
Din ejendomsmægler i Lysets Land