Forside Hvem er vi Køb - Salg SKAT/Udlejning Info Ejerlogin

NEDSAT 500.000,- En ener med pragtfuld beliggenhed og udsigt til Vesterhavet.....

Stort slideshow Vis større slideshow (popup)

Plantegning Se plantegning

Udskriv slagsopstilling Udskriv printvenlig salgsopstilling

Din pris Din pris

Fyrreklitten 30, Tornby 

Vis på kort

Beliggenhed

Vi er i Tornby som ligger lidt sydvest for Hirtshals By. Tornby Strand er i den absolutte topklasse med en bred, hvid sandstrand.
Der er motorvejsforbindelse hertil hele vejen sydfra, bortset fra de sidste få min. kørsel. Kun 10 min. kørsel til Hjørring, 5 min. til Hirtshals, hvorfra der er færger til Norge med flere afgange dagligt og i sæsonen også til Færøerne og Island.
I ejendommens nærområde er en enestående natur med stærkt kuperet terræn, ekstensiv vegetation, klitområder, plantage, mange strandgangstier og ikke mindst ro og idyl.

Grunden

Grunden, der har flot havudsigt, ligger ugenert for enden af en lille vej. Her er imponerende udsigtsvidder til det skønne uspolerede og bakkede klitlandskab, direkte adgang til badesti ned til den stille ende af stranden, hvor morgen- og aftenbad kun forstyrres af lærkens sang.
Vi har her en stor grund på i alt 2507 m2, der er indbegrebet af dansk sommeridyl.

Øvrigt

Anbefal en ven— der bliver sendt en beskrivelse med

Beskrivelse

Når vi kommer til boligen så øges charmen og tiltrækningskraften betydeligt. Der er således tale om et originalt og unikt stråtækt sommerhus i 2 etager. Også her pragtfuld havudsigt fra både stuen og 1. sal. Huset har historie tilbage til 1947, og den lange historik er der i den grad værnet om. Udover hovedhuset findes et fritliggende anneks, der fremstår råt - opført i helt samme byggestil som hovedhuset. Annekset har fået lagt nyt stråtag. Hovedhuset er isoleret og har hvidsprossede thermo vinduer. Når man træder ind i huset fastholdes den unikke byggestil. Naturens farver er trukket med indenfor og i hele stueetagen er lagt sandfarvede travertinfliser med gulvvarme Der er ganske enkelt tale om noget af det skønneste sommerhus, jeg har befundet mig i. Hvilken intimitet, nærhed og afslappende stemning, der indtræffer, skal opleves.

Udlejning

Skulle man nænne at arrangere udlejning igennem bureau vil jeg anslå det maksimale beløb til ejer til kr. 100 til 150.000,00 p.a. Der er ingen udlejningsaftaler på huset i dag.

Nøgletal

Kontantpris kr. 3.795.000 Areal 2.507 m2
Udbetaling kr. 190.000 Bolig areal 111 m2
Brutto kr. 18.957 Stue/vær. I alt 5
Netto kr. 15.236 Byggeår 1947
Sags nr. FHE4057 Alternativ
finansering
ejerudgift/år/md
Brutto kr. 4.381 Netto kr. 52.572

Bestil salgsopstilling


— du kan også udskrive salgsopstillingen

Fritidshus - BoligEksklusiv - Ejerlejlighed - Lystejendom - Villa - Grund
EJENDOMSMÆGLER - HEDEGAARD MADSEN A/S
Din ejendomsmægler i Lysets Land