Forside Hvem er vi Køb - Salg SKAT/Udlejning Info Ejerlogin

Buskrenden 13, Lønstrup 

Vis på kort

Beliggenhed

Dette smukke, gedigne og velopførte sommerhus ligger i det dejlige område Harerenden ved Vestkysten i Lønstrup. Her er du tæt på stranden, strandstien som går næsten til feriecentret mod nord og Lønstrup by mod syd. Her er en sjælden smuk natur med indlandsklitten hele vejen nord på til Kjærsgård Strand og ikke mindst Lønstrup by, som ligger i en afstand af 10 minutter på gåben, og som udbyder et væld af lokale kunsthåndværkere, restauranter og cafeer samt gode indkøbsmuligheder.
Her er heller ikke langt til det meget familievenlige Skallerup Seaside Resort som både kan tilbyde wellness samt masser af aktiviteter for hele familien i et naturskønt område. Her er også en dyre gård for børn. Harerenden er et fredet område, som siden 1998 har været omfattet af en bevarende lokalplan.

Grunden

Grunden, som er på i alt 1.584 m2, ligger højt i kuperet terræn og med en fantastisk panorama udsigt ud over området og Vesterhavet. Det er en naturgrund bevokset med græs og marehalm og uden nævneværdig vedligehold.

Øvrigt

...

Anbefal en ven— der bliver sendt en beskrivelse med

Beskrivelse

Et flot nyt sort træhus fra 2011, som fremstår lyst og lækkert med panoramavinduer ud mod havet i den sammenhængende stue/køkken/alrum, som også leder ud mod terrassen der går hele vejen rundt om huset. Lys træ beklædning på vægge og lofter indenfor og klinkegulv i køkken og entré giver et flot lysindfald. Køkken/stue er forsænket i forhold til entreen idet huset ligger på en bakketop. Der er 3 skønne soveværelser med masser af skabsplads og 2 badeværelser, det ene med jacuzzi, foruden entré og skur.

Udlejning

Der p.t. udlejningsaftale med Sol og Strand og den har til ejerne afkastet ca. kr. 100.000,00 i 2015. Umiddelbart indtræder ny ejer i denne aftales rettigheder og forpligtigelser. Aftalen kan også opsiges til hovedforfald til sommer med frigørende virkning fra og med 2017.

Nøgletal

Kontantpris kr. 3.995.000 Areal 1584 m2
Udbetaling kr. 200.000 Bolig areal 98 m2
Brutto kr. 26.523 Stue/vær. I alt 4
Netto kr. 20.629 Byggeår 2011
Sags nr. FHE4060 Alternativ
finansering
Ejerudgift/md/år
Brutto kr. 22.593 Netto kr. 17.707

Bestil salgsopstilling


— du kan også udskrive salgsopstillingen

Fritidshus - BoligEksklusiv - Ejerlejlighed - Lystejendom - Villa - Grund
EJENDOMSMÆGLER - HEDEGAARD MADSEN A/S
Din ejendomsmægler i Lysets Land