Forside Hvem er vi Køb - Salg SKAT/Udlejning Info Ejerlogin

Paradisdalen 12, Øster Tversted 

Vis på kort

Beliggenhed

Dette sommerhus ligger i Øster Tversted som er en dejlig lille badeby ved Tannisbugt. Byen kaldes i folkemunde "Bette-Skagen" fordi den har den hyggelige stemning som man finder i Skagen, men uden turistmylderet. Her er en hyggelig stemning samt skøn natur. Man kan vandre eller cykle ad de mange stisystemer som går gennem statsskovene og Tvested-søerne som ligger så smukt i Klitplantagen.

Grunden

Grunden i det østlige Tversted er ret flad og åben og kun med bevoksning af græs og marehalm. Det er stort set en vedligeholdelsesfri grund med gode muligheder for sol.

Øvrigt

...

Anbefal en ven— der bliver sendt en beskrivelse med

Beskrivelse

Denne hyggelige fritidsbolig ligger ret ugenert på grunden og huset er et sort træhus med udestue og anneks, ligeledes i sort træ, hvor der også er to sovepladser. Sydvendt træterasse med læhegn og delvis åben udestue/overdækket terrasse med glasparti ud til terrassen. Her er der en god udsigt ud over det smukke område. Huset fremstår pænt og lyst og indenfor er der rigtig sommerhusstemning med træbeklæding som giver en rød tråd af autenticitet i hele huset. Her er et lille køkken samt en opholdsstue med spiseplads samt sofagruppe og med udgang til udestue og terrasse. To gode soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med 4 køjesovepladser samt et badeværelse med bruseniche.

Udlejning

...

Nøgletal

Kontantpris kr. 1.995.000 Areal 2.882 m2
Udbetaling kr. 60.000 Bolig areal 50 m2
Brutto kr. 7.315 Stue/vær. I alt 3
Netto kr. 5.689 Byggeår 1965
Sags nr. FH4069 Alternativ
finansering
Ejerudgift/md/år
Brutto kr. 2.720 Netto kr. 32.646

Bestil salgsopstilling


— du kan også udskrive salgsopstillingen

Fritidshus - BoligEksklusiv - Ejerlejlighed - Lystejendom - Villa - Grund
EJENDOMSMÆGLER - HEDEGAARD MADSEN A/S
Din ejendomsmægler i Lysets Land