Forside Hvem er vi Køb - Salg SKAT/Udlejning Info Ejerlogin

Strandklitten 29, Tornby 

Vis på kort

Beliggenhed

Denne fritidsejendom er beliggende i det populære Tornby - mellem Hjørring og Hirtshals. Der er således motorvej lige til døren på nær de sidste få km. Ejendommen har den mest vidunderlige beliggenhed. Helt ubeskrivelig flot udsigt til Vesterhavet og en af de mest populære, brede og hvide sandstrande i Vendsyssel. Også kig til trafikken på havet herunder ikke mindst til og fra Hirtshals Havn. Huset ligger samtidig meget højt over havets overflade og har således ikke bare havudsigt men en BLÅ VÆG. Vi ligger også i 1. klitrække i en pragtfuld stærkt kuperet naturgrund. Der er alene et stort stenkast til stranden. Meget bedre kan det ikke blive.

Grunden

Som ovenfor beskrevet er der tale om et helt i særklasse smuk naturgrund. Det samlede areal udgør 4.490 m2 - altså næsten 1 tdl. Herudover er der mulighed/krav om at medkøbe en nabogrund også tilhørende boet på 2760 m2 for kr. 25.000,00

Øvrigt

Anbefal en ven— der bliver sendt en beskrivelse med

Beskrivelse

Meget velholdt bolig opført i træ bjælker med kryds, brunt cement stens tegl tag, hvide sprosse vinduer. Der er dog mod havet monteret store panoramavinduer fra gulv til loft. Der er etableret en hyggelig og totalt ugenert sol terrasse samt to overdækket/delvis overdækket sol terrasser mod vest. Indretning og fordeling - se vedhæftede tegning. Anneks: Opført i samme stil og materialer som hoved huset og ligger umiddelbart nord-vest herfor, indrettet med soveværelse og toilet m/brus og bryggers med vaskesøjle og håndvask. Hyggeligt og charmerende på linje med hoved huset.

Udlejning

Der er ingen udlejningsaftale på ejendommen. Såfremt der etableres en sådan med et udlejnings bureau på de optimale vilkår - vil der kunne forventes en nettoleje på ca. 100 til 120.000,00 pr. år.

Nøgletal

Kontantpris kr. 3.700.000 Areal 4490 m2
Udbetaling kr. 185.000 Bolig areal 85 m2
Brutto kr. 18.124 Stue/vær. I alt 6
Netto kr. 14.600 Byggeår 1979
Sags nr. FHE4099 Alternativ
finansering
Ejerudgift/md/år
Brutto kr. 3.480 Netto kr. 41.760

Bestil salgsopstilling


— du kan også udskrive salgsopstillingen

Fritidshus - BoligEksklusiv - Ejerlejlighed - Lystejendom - Villa - Grund
EJENDOMSMÆGLER - HEDEGAARD MADSEN A/S
Din ejendomsmægler i Lysets Land