Lyngbyvej 258, Lyngby, Firmaet Løkken Lønstrup Strand ApS, 9480 Løkken

Projektsalg: område med egen lokalplan - op til 8 grunde

Projektsalg.

Her har man mulighed for at udvikle et område og på sigt skaffe sig en fortjeneste. Man køber formelt set et selskab, der ejer området, som er omfattet af Lokalplan nr. 900.6110-L10.

Her er der mulighed for at bygge 4 almindelige sommerhuse og 4 store sommerhuse, på hver sin af de i alt 8 parceller, der lægges op til. De 4 almindelige sommerhuse skal i størrelse og byggematerialer lægge sig op ad den stil, der er i lokalområdet. Husene på de 4 storparceller må opføres med et grundplan på 10X26 m og med en maksimal byggehøjde på 8,5 m.
Grundene er ikke særskilt matrikuleret endnu, og det er endnu ikke oplyst, hvilke tilslutningsafgifter, der er betalt. For den samlede ejendom, hvor der tidligere har ligget et mindre landbrug, er der betalt for én tilslutning til el, én tilslutning til kloak og sandsynligvis én tilslutning til vand. Vi afventer besked herom.

Den eksisterende bygning er anført som et udhus i bbr, men er oprindelig planlagt til beboelse. Den er ikke bygget færdig og anvendelsesmulighederne er uafklarede. Den har et grundplan på 256 kvadratmeter. BBR-oplysningerne om ejendommen er mangelfulde.

Lokalplanen for området fremsendes gerne sammen med nøgletallene og kan downloades nedenfor. Den indeholder mange flere detaljer, som vil være for omfattende at skulle beskrive her.

Det er for sælger afgørende, at købet ikke sker med henblik på nedrivning af den eksisterende bygning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.