Klitbakkevej 4, Lønstrup / Harerenden, 9800 Hjørring

Havkig/havudsigt - 10 minutter til by og vand

Dette skønne sommerhus er beliggende i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd og ligger bare 15 km vest for Hjørring og Motorvej E39. I Lønstrup er der mange arbejdende kunsthåndværkere, gallerier, restauranter, stort supermarked og diverse andre butikker. Der er gode udflugtsmuligheder i området. Vi kan nævne Rubjerg Knude Fyr et par km syd for Lønstrup; Nordsøen Oceanarium i Hirtshals; Fårup Sommerland nær Blokhus; Ørnereservatet ved Tversted...

Husene i Harerenden ligger på en fælles grund, som man ejer en ideel anpart af - helt præcist 1/240. Der er fælles vandforsyning, fælles ejendomsskatter, fælles vedligeholdelse af kystsikringen, som blev etableret i 1980-erne. Husene ligger på hver sit område på cirka 1.000 kvadratmeter, og der må være i alt 100 kvadratmeter under tag. Der må ikke planeres eller hegnes, undtagen et stakit omkring terrassen, og områdets karakter skal bevares i størst mulige udstrækning. Det var den korte version om Harerenden, og i det daglige er der ingen som helst forskel på at have sommerhus her eller et andet sted.

Rundt om huset er der slået græs, og ellers ligger området med ekstensiv vegetation. Der er ikke nogen høje træer, for alle vil have udsigt til vandet, men man kan sagtens lave læ på sin terrasse og så sætte glas i toppen, så man ikke mister udsigten. Fra dette hus er der et fint havkig fra stuen og terrassen.

Det sorte træhus med hvide udhæng og vinduer er den traditionelle sommerhusstil, som alle er ude efter. Indretningen er enkel og moderne med hvide vægge og lyse, ludbehandlede lofter, der går til kip. Det har givet plads til 3 soverum samt en hems med ekstra sovepladser. Stuen og køkkenet er i åben forbindelse med hinanden og den enkle og klassiske indretning er med bløde lædermøbler og pyntelige detaljer.Gulvene er mørke plankegulve med sorte, blanke klinkegulve i køkkenet og hvide klinker på gulve og vægge i begge badeværelser. Det store badeværelse har klinker fra gulv til loft, og en 2-personers spa oven i købet. Gæstetoilettet har WC og håndvask.

Sommerhuset har et indtjeningspotentiale ved udlejning på i omegnen af 80-90.000

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.