Nørumvej 100, Sønderlev, Lønstrup, 9800 Hjørring

Fritliggende landhus

Omgivet af flotte, bølgende marker i kuperet terræn og frisk luft ligger dette hyggelige fristed. Der er få minutters kørsel til skønne Lønstrup med keramikere, glaspustere, hyggelige restauranter og selvfølgelig den dejlige strand. Der er 10 min kørsel til Hjørring og alle dens butikker og motorvej E39. I samme afstand mod nord når man til Skallerup Seaside Resort, der har bowling, badeland, romersk bad og andre aktivitetsmuligheder for hele familien. Nogle aktiviteter er reserveret centerets beboere.

Huset ligger på en stor grund på 3.199 m2 omkranset af en hel lille løvskov og med en hyggelig have. Her kan man være for sig selv og nyde stilheden og de gode læ- og solforhold. Der er græsplæne rundt om huset og frit slag til at indrette en have som man vil. Stakittet giver godt privatliv bag huset.

Huset kan evt. udlejes på åremålsbasis og derved indbringe 40-50.000 om året brutto, eller som almindelig sommerhusudlejning for 30.000 om året.

Boligen, som er på 59 m2, er fra 1900 og gennemmoderniseret i 2000. Den indeholder entré m. klinkegulv og gulvvarme, badeværelse med brusekabine, toilet, skabsarrangement og klinkegulv med gulvvarme. Køkken/alrummet er i åben forbindelse med stuen, hvor der er god plads til opholds- og spiseområde. Soveværelse med fast højskab. Der er laminatgulv og faste tæpper i beboelsesrummene.

Huset overtages uden inventar. Der er centralvarme med oliefyr, vand fra Hjørring Vandforsyning, naturligvis el, og endelig afløb til sivedræn/trixtank. Hele huset er topisoleret og kan opvarmes for ca. 12.000 om året ved helårsbenyttelse. Eksisterende hvidevarer medfølger i handelen.

Garage/udhus på 26 m2 med plads til bil, havemøbler og haveredskaber.

BEMÆRK: der foreligger komplette arkitekttegninger for en udnyttelse af førstesalen. Disse medfølger gratis.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.