Kringelbækvej 86, Grønhøj, 9480 Løkken

Åbent område - 10 min. til vandet

Kringelbækvej ligger som et nyt sommerhusområde lidt i læ øst for det "gamle" sommerhusområde og feriehotellet Landal Grønhøj, hvor der er stor legeplads, pool(der kan benyttes mod betaling og tidsbestilling) og købmandsforretning. Der er en lokalplan, der har til formål at bevare det åbne og lyse indtryk, hvor man mange steder har kig til de tre små søer. Dette hus er et af dem, der liger tættest på søerne. Her kan børnene få mange timer til at gå med at fange haletudser - eller lege med andre børn, der er på ferie i området. Og beliggenheden af huset er faktisk helt i top, da vi er for enden af en blind stikvej. Stranden ligger knapt to km fra huset, og der er en fin cykelsti hele vejen, så børn kan gå eller cykle rimeligt sikkert.

Geografisk er vi 5 km syd for Løkken på Nordjyllands vestkyst. Lige i nærheden har vi Ingstrup, hvor Ingstrup Mejeri tilbyder smagsprøver på den ost, man skal bruge til sin frokost - eller bestil tapas til fredagsmenuen. I Bogbrugsen kan man finde stort set alt i nyere og brugte bøger. De små bogvogne, der står rundt om i byen er baseret på tillid til medmennesket. Hvis man tager en bog, lægger man penge eller sender dem via mobilepay.

Huset her er et sort længehus i træ med listepaptag og hvide døre og vinduer. Det er næsten nybygget og der er valgt gode materialer. Der er flisebelægning mod syd og herfra er der en dejlig udsigt til søerne. Der er slået græs på en del af grunden, og der er etableret en lav vold mod nord.
Indvendigt er der et rigtig godt lysindfald, hvilket også hænger sammen med ovenlysvinduerne. Der er tre soverum med hver sin dobbeltseng. Dertil et stort aktivitetsrum med poolbord, bordfodbold og andre aktivitetsmuligheder. Der er 2 badeværelser. Det lille har bruser, wc og håndvask. Det store har samme udstyr og derudover spa og en lille sauna med plads til 2 personer.

Huset udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 12-0367. Ved fuld udlejning er der et indtjeningspotentiale på omkring 60-80.000

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.