Kringelbækvej 110, Grønhøj, 9480 Løkken

Åbent område - 10 min. til vandet

Vi befinder os på Nordjyllands vestkyst, omkring 5 km syd for Løkken og 12-15 km nord for Blokhus. Området hedder Grønhøj, og den nærmeste by hedder Ingstrup. Der er dagligvareforretning på Landal Feriecenter Grønhøj, som ligger ca. en km mod nordvest i fugleflugtslinje - eller et kvarters gang. Samme sted er der en stor legeplads, pool, som kan benyttes mod betaling (og tidsbestilling) - og en restaurant. Nogle af faciliteterne er lukket udenfor sæsonen. Der er ca. 25 km til motorvej E39 ved Brønderslev, og herfra står hele verden jo åben.

Grunden er stort set plan og udlagt med græs, der dog ikke slås over det hele - til gavn for bier og andre insekter. Midt i området er der 3 lavvandede søer, hvor børnene kan have meget sjov af at fange haletudser. Området har en ret restriktiv lokalplan for at bevare den åbne karakter. Det er bl.a. ikke tilladt at etablere skel med f.eks. grantræer eller stakit. Beliggenheden af denne grund er en af de allerbedste. Vi er i bunden af den sidste stikvej, så der bør faktisk ikke komme andre biler end naboerne. Langs landevejen er der en god cykelsti til stranden, så man ikke behøver færdes på vejen. Der er en stor indhegnet terrasse mod syd, hvorfra man har kig ud over landskabet, bl.a. til søerne.

Huset er et sort længehus med hvide døre og vinduer samt listepaptag. Der er sørget for ekstra lysindfald med ovenlysvinduer i stuen, hvor lofterne går til kip. Det gør de faktisk i hele huset.. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, og så er soverummene anbragt på begge sider. Til den ene side er der et soverum, et badeværelse med brus, spa og sauna og et aktivitetsrum. Til den anden side er der 2 soverum samt et badeværelse med brus.

Huset udlejes via Sol og Strand med husnr. 12-0368. Ved fuld udlejning er der et indtjeningspotentiale på 60-80.000

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.