Klitrosevej 6, Tversted, 9881 Bindslev

Tæt på strand og by

Tversted ligger ved Tannisbugten mellem Hirtshals og Skagen. Der er knapt et kvarters kørsel til E39, så hvis man kommer fra Aarhus-området, kan man køre herop på lige omkring 2 timer. Der er supermarked og flere butikker og restauranter i byen, og det meste ligger indenfor rimelig gåafstand. Stranden er fast og man kan køre på den i bil. På stranden kan man se til Hirtshals Havn mod vest og følge en del af færgetrafikken mellem Danmark og Norge. I området er der masser af vandre-, cykel- og ridestier, bl.a. i den nærliggende Tversted Klitplantage, hvor man også finder et elsket udflugtsmål, Tversted-Søerne. Længere østpå kan man komme til rovfugleshow på Ørnereservatet, og Skagens museer og naturseværdigheder kan også sagtens blive mål for en dagsudflugt. Mod syd er Bindslevs gamle elværk med en flot fisketrappe også et besøg værd. I Hirtshals lokker Nordsøen Oceanarium med nye klumpfisk fra maj '22, der skal løfte arven efter den gamle, der døde mæt af dage i 2021 med en kampvægt på omkring 650 kilo.

Sommerhusene her i den østlige del af Tversted ligger smukt i det let bølgende landskab. Der er en del bevoksning og man bestemmer selv, hvor meget græs, der skal stå som plæne. Den vilde natur kommer tæt på, hvis man ellers har øjnene åbne, for der kommer jævnligt harer, rådyr og fasaner forbi. Rundt om huset er der en lille græsplæne, hvor der er blevet plads til nogle legeredskaber, og ellers er arealet overladt til naturen og øget biodiversitet. Det giver en god mulighed for at plukke en buket af græsser og vilde blomster.

Det sorte bjælkehus har hvide vinduer og røde stafferinger på udhæng og karme. Taget er i eternit/cembrit og der er tagrender i zink eller stål. Indvendigt er der lyse (ludbehandlede) eller hvide trælofter og -vægge, og gulvene er de fleste steder træ- eller laminatgulve, dog med flisegulv på badeværelset. Man overraskes faktisk over, hvor lyst der er i huset, når man kommer ind.

Huset indeholder en god stue med brændeovn og direkte udgang til terrassen. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, der har fået plads til både opvasker og vaskemaskine. Der er 3 soverum, hvoraf de 2 har dobbeltseng og det sidste har 3-4 sovepladser i køjesenge. Husets badeværelse har et flot skabsarrangement omkring håndvasken, som er integreret i bordpladen. Brusenichen har fliser fra top til bund. Den hyggelige terrasse vender mod syd og er mod vest skærmet mod vind med et stort glasparti, så man kan nyde solen, selv om der er lidt vind.

Huset udlejes gennem Feriepartner med husnr TV1215 og bør ved fuld dispositionsret for bureauet kunne udlejes for op mod 60-70.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.