Majvej 12, Nørlev Strand Syd, 9800 Hjørring

Havudsigt

Midt i det skønne kuperede terræn ved Skallerup Klit og med en afstand til Vesterhavet og den dejlige badestrand på 150 meter, er du så tæt på havet, at du hører dets stille brusen. Men allerede på vej til huset af den grusbelagte vej og fra husets terrasser samt indendørs kan du nyde synet af det farveskiftende blå hav, der sammen med naturen giver dette hus en særdeles attraktiv beliggenhed. Både fra hus og terrasse kan man se vandet.

Ikke nok med havets brusen og kigget dertil, men også dyrelivet forherliger grunden her med fasaner, harer og rådyr. På den store naturgrund er der også optimale læ- og solforhold, dejlige solterrasser mod øst og syd, så både dags- og aftensol med solnedgangens flammehav kan nydes. Der er et flot kig op til indlandsklitten og rigeligt med plads til, at familien kan spille bold, gynge eller finde på andre aktiviteter.

Huset er tilmeldt udlejningsbureau og har en indtjening på 90.000 - 100.000 kr.

Det er lækkert, det sorte træhus med sit hvide udhæng, hvide vinduer og det sorte tegltag. Den enkle og lyse indretning med trægulve, klinkegulve og ludbehandlet træ på væggene samt det dejlige lysindfald fra vinduerne, der i opholdsstuen går helt til kip, gør huset til et dejligt sted at være - og her er alt, hvad du behøver.
Fra entreen, hvor der er god plads til familiens sko og overtøj, er der indgang til 2 af husets 3 soveværelser. Der er køjeseng i det ene og 3/4 seng i det andet. Til denne soveafdeling hører et gæstebadeværelse med brusekabine, og her står vaskesøjlen fra Siemens.

Det store og åbne køkken/alrum med loft til kip er holdt i lyst træ og er nyrenoveret i 2019. Samtidig blev al indvendig beklædning samt døre og fodlister udskiftet, så alt fremstår helt lyst .
Fra spiseafdelingen, hvor der er god plads til 8 omkring bordet, er der en hemsetrappe, der fører op til en børnehems med plads til leg og ophold.
I opholdsstuen kan du slappe af, se tv/dvd og hygge dig i sofagruppen i sort læder, eller du kan sætte dig i en af lænestolene foran det store vinduesparti med en god bog eller avisen, mens du på en kølig efterårsdag kan lade dig slumre hen til brændeovnens varme og knitren.
I det største af de 3 soveværelser er der 3/4 seng samt højskabe og tv. Dertil hører også rum til forkælelse, nemlig det tilhørende badeværelse med spa, sauna, bruseniche, toilet og skabsarrangement.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.