Skærgårdsvej 6, Lønstrup, 9800 Hjørring

Rolig beliggenhed

Lønstrup ligger på Nordjyllands vestkyst omkring 15 km vest for Hjørring. Der er omkring 550 fastboende, hvoraf en del er kunsthåndværkere, som er faldet for den hyggelige stemning. der er i byen. Her kan de producere malerier, skulpturer, smykker og kunsthåndværk uden for sæsonen, og sælge det i sæsonen. Udover at man kan besøge mange af kunsthåndværkernes værksteder, så er der tøjbutikker og restauranter i flere prisklasser og en stor dagvligvarebutik, der har åbent hele året. Der er gode oplevelser omrking byen. Mod syd ligger Rubjerg Knude fyr, som Murer-Kjeld fik flyttet omkring 70 meter væk fra skrænten - næsten ene mand. Mod nord er der kun få minutters kørsel til Skallerup Seaside Resort, der har badeland, tennisbaner, junglesti, mountainbike-spor, besøgslandbrug og meget mere. Og så er der jo Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Tversted-søerne, kultur og shopping i Hjørring og Hirtshals...

Grunden her er stort set plan og ligger i det sydøstlige hjørne af byen. Der er en vandretur på 1,5-2 km ud til resterne af Mårup Kirke - og nogenlunde det samme til solnedgangspladsen, hvor der stadig trækkes fiskerbåde op lige ved siden af redningsstationen. Grunden er godt vokset til med skelbeplantning af forskellige løvfældende træer. Huset ligger ret tilbagetrukket på grunden, og der er gode græsarealer, så der er masser af plads til boldspil eller vandkampe rundt om huset.

Det sortmalede hus har hvide vinduer og tagudhæng. Taget er i cementsten og terrassen er i træ og delvist indhegnet med et lavt stakit. En del af terrassen er tillige overdækket. Indvendigt er der ludbehandlede trævægge og -lofter. Gulvene er dels laminat, dels med faste tæpper. De store vinduespartier mod syd trækker meget lys ind i stuen, hvor loftet går til kip. Der er tre soverum med i alt 6 sovepladser. Desuden er der en hems, hvor der godt kunne være et par sovepladser, hvis det er nødvendigt. Husets badeværelse har hjørnespa/badekar, bruseniche og i øvrigt vaskemaskine og tørretumbler. Det store soverum er helt specielt velegnet, hvis man gerne vil vækkes af solens stråler, da sengen er anbragt i en udbygning med vinduer til begge sider.

Huset udlejes ikke, men bør ved fuld udlejning kunne give en indtjening i omegnen af 50-70.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.