Klitmarken 9, Nørlev Strand Nord, 9800 Hjørring

NYHED med havudsigt, knapt 300 m til stranden i luftlinje

Nørlev Strand er området foran den gamle stenalderkystskrænt i området, der også er kendt som Skallerup Klit. Når man kommer til området og kører ned ad vejen, hvor man kan kigge ud over området, så er det helt tydeligt, at man nærmer sig et ferieområde. Skuldrene synker lige et par millimeter, og man slipper speederen med foden - nu breder feriestemningen sig.
Der er en sommerkøbmand ved nedgangen til stranden (300 m), og endnu en i Skallerup Seaside Resort, hvor der i øvrigt er uanede aktiviteter, man kan købe billet til som gæst i området. Det kan varmt anbefales at besøge Lønstrup, hvor der er mange kunsthåndværkere, tøjbutikker og caféer i mange prislag. Her er også en stor dagligvarebutik. Der er 15 km til Hjørring, og lige øst for byen kommer E39. Dermed er der omkring to timer til Aarhus. Af andre oplevelser kan vi nævne Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, Ørnereservatet, Skagen og Grenen.

Ejendommen udlejes gennem Feriepartner i ca. 12 uger pr. år, hvilket giver et provenu før skat på omkring 45.000. Ved fuld udlejning er der et indtjeningspotentiale på omkring 75-90.000.

Grunden er en pragtfuld, let kuperet naturgrund med et læhegn mod sydvestenvinden. Der er en morgenterrasse mod øst og en større, delvist indhegnet og delvist overdækket terrasse mod syd/vest med direkte udgang fra stuen og en rigtig flot havudsigt, der kan nydes, når man sidder i stuen eller på terrassen.

Stue og køkken er i åben forbindelse med lofter til kip, et dejligt, lyst og luftigt rum. Det er en fornøjelse at lave mad i det fine køkken, der har en granitex-bordplade og låger i en varm, rødbrun farve. Gulvene er lyse plankegulve og vægge og lofter er i ludbehandlet træ med hvide lister. Huset indeholder 3 soverum. 2 af dem har dobbeltseng og det tredje har en enkeltseng med endnu en enkeltseng som overkøje. Dertil en hems til leg og ophold for børn. Huset har i alt 6 faste sovepladser.

Der findes et udhus øst for huset med plads til haveredskaber, cykler mv.

Inventar i huset medfølger, på nær et hjørneskab, nogle malerier og personlige effekter. Sofaen udskiftes.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.