Hagen 5, Lønstrup, 9800 Hjørring

SOLGT!

Vi befinder os i Lønstrup, næsten på toppen af klinten og med bare 12-15 minutter til fods til bymidten og omtrent den samme afstand til stranden. Solnedgangspladsen ligger 10 minutters gang længere nordpå, men solnedgangen er nu akkurat lige så god her. Der er ikke noget som at se solen gå ned i vandet. Det er et nyt billede hver dag. Lønstrup har mange arbejdende kunstnere og kunsthåndværkere, gallerier, tøjbutikker, restauranter i flere prisklasser og naturligvis en dagligvarebutik. Langt de fleste har åbent hele året, og udenfor højsæson kan man ofte få lov at kigge på, mens der arbejdes i værkstederne, eller man kan lave sin egen souvenir i glas. Der er også mange gode udflugtsmål i nærheden - den bedst besøgte er nok Rubjerg Knude fyr, som tiltrækker over 200.000 gæster hvert år. Fyret blev i 2019 flyttet 70 meter væk fra skrænten under stor mediebevågenhed.

Grunden her er plan og græsbevokset og der slås kun det græs, man selv vil. Det giver plads til biodiversitet. Der er terrasse mod sydøst, syd og vest, så der er alle muligheder for at nyde solen og udsigten.

Dette sommerhus har en fantastisk udsigt/lysindfald mod syd. Indvendigt er der lyse, ludbehandlede rustiklofter. Væggene er i hvidmalet fyrrustik, og gulvene er dels med vinyl, dels med faste tæpper. Badeværelset har vinyl/linoleum på gulvet og på væggen i brusenichen. Køkkenet er med hvide låger med kanter i en mørk træfarve, og der er indbygningskomfur med stort emfang samt opvaskemaskine. Der er 3 soverum, som tilsammen har 5-6 sengepladser idet værelset mod vest har en udtræks-sovesofa. I den østlige ende af huset er der en integreret garage med indkørsel fra nordsiden og et redskabsrum, der har adgang fra terrassen på sydsiden.

Huset udlejes gennem Feriepartner med husnummer LN913 og bør ved fuld dispositionsret for udlejningsbureauet have en indtjening i størrelsesordenen 75-85.000

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.