Strandhusene 17, Tversted, 9881 Bindslev

FLEX STATUS!

Tversted ligger ved Tannisbugten mellem Hirtshals og Skagen i det nordligste Nordjylland. E39 slutter ved Hirtshals, hvorfra der er et kvarters kørsel til Tversted. Byen har dagligvarebutik, restauranter og diverse butikker. Der er et udendørs badeland på Aabo Camping, som man kan købe adgang til, og stranden ligger i en afstand på ca. 1,5 km - ca. 20 minutters gang i mageligt tempo. I folkemunde kaldes byen for Bette-Skagen, fordi stemningen minder om Skagen - der er bare ikke så mange mennesker.

Af attraktioner i omegnen kan vi nævne Tversted-søerne, som er et yndet udflugtsmål for mange nordjyder. Ørnereservatet ved Tuen byder på imponerende rovfugleshows, bl.a. med tibetansk lammegrib, der har et vingefang på ca. 3 meter. Nær Frederikshavn kan man i Cloos-tårnet se ud over næsten hele landsdelen. Krudttårnet på havnen i Frederikshavn er også et besøg værd - og Skagen lokker naturligvis med museer, Råbjerg Mile, den Tilsandede Kirke, fyrtårne, shopping, festival...

Vi er i en helt ny udstykning, hvor husene placeres på forholdsvis små grunde med små klitbakker imellem husene. Det er også en del af lokalplanen, at området skal være forholdsvist åbent. Der er separatkloakeret og den lille sø, der planlægges i området, er faktisk et regnvandsbassin. Ved dette hus er der faktisk klitter hele vejen rundt, kun indkørslen er fri og belagt med sorte granitskærver.

Huset er ikke til udlejning, naturligt nok, eftersom det sælges uden inventar. Hvis det var fuldt møbleret og til fri disposition for et udlejningsbureau, bør der være et indtjeningspotentiale i omegnen af 80-100.000.

Der er ikke bopælspligt for de enkelte huse, men de må benyttes både som sommerhus og helårsbolig.

Ejendommen her er et sort fritidshus med sorte vinduer, listepaptag og særprægede skyggefangere flere steder langs facaden. Det giver en fin effekt på træterrassen og dæmper sollyset en lille smule. Arkitekten er Iver R. Frederiksen fra Tversted.

Der er isoleret efter alle kunstens regler og huset er et rigtigt lavenergi-hus. Huset har luft/vand varmepumpe, genvex-anlæg samt gulvvarme i hele huset. Flotte, lyse gulve, klinkbeklædte, hvidmalede trævægge og lysegrå akustiklofter. Lofterne går til kip overalt i huset og fra næsten alle værelser er der direkte udgang til det fri.

Køkkenet er hvidt med en sort, underlimet køkkenvask og sort armatur. Hvidevarerne har integrerede fronter, hvor det er muligt.

Der er 3 gode soverum, hvoraf det ene har en hel væg med indbyggede skabe. Dertil er der en lille alkove i stuen, hvis der skulle være en overnattende gæst. Det vil også være muligt at indrette et viktualierum eller depot her.

Huset har to badeværelser, der begge er indrettet med toilet, brus og håndvask, hvor der er lidt opbevaringsplads i skabet under vasken.

Sælger oplyser, at huset forventes at blive beskattet som helårshus, hvilket sker med en lavere takst end sommerhuse.

Boligen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.