Krageengen 10, Tornby, 9850 Hirtshals

Rolig beliggenhed på blind vej

Tornby er et dejligt ferieområde umiddelbart syd for Hirtshals på Nordjyllands vestkyst. Når man er ude af sommerhusområdet er der bare 5-7 minutter før man når tilkørslen til E39, og så kan man egentlig være i Aarhus på 2 timer. Der er gode oplevelser i omegnen. Vi kan nævne Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, eller Hirtshals Museum, som blandt meget andet har en lille udstilling om kryddersnaps - det vi på nordjysk kalder en bjæsk. Hvis man tager en flaske Brøndums snaps med på sit besøg, så kan man få den lavet til en bjæsk/kryddersnaps under besøget. Tornby Gamle Købmandsgård har udstillinger fra gamle dage og i den gamle butik kan man købe legetøj fra fars eller farfars barndom. Der er oplevelser til mange ferier i området. Hirtshals byder på gode butikker og blandt andet slagteren sælger rigtig meget til turister fra Norge.

Grunden ligger i et flot område med klitbakker, hvor der kun er sparsom bevoksning udover græs og marehalm. Området skråner nedad mod vest, så der er godt udsyn over området og et fint havkig. Umiddelbart øst for grunden er der et bælte af højere træer og huset putter sig lidt i læ i en klitgryde. I luftlinje er der cirka 500 meter til stranden, og hvis man følger vejene tager det 8-10 minutter at gå turen. I klart vejr kan man følge skibstrafikken til og fra Hirtshals.

Huset er bygget med næsten fuld kælder/underetage med god loftshøjde, hvor der er 2 soverum og et badeværelse. Desuden er der blevet plads til et tekøkken. Der er direkte udgang fra 2 af rummene, og udenfor disse udgange er der en lille, flisebelagt terrasse mod syd. Ovenpå findes det flotte rum, der indeholder køkken, spiseafdeling og opholdsstue med direkte udgang til en terrasse uden niveauforskel. her er der desuden et soverum med direkte udgang til terrassen - samt med master badeværelse. Begge badeværelser har bruseniche, toilet og håndvask. Badeværelset ovenpå er desværre ikke blevet fotograferet. Der er terrasser på begge sider af huset, så man kan nyde både morgen- og aftensol. Stuen er vendt mod aftensolen, så selv en kold vind kan ikke ødelægge udsynet til solnedgangen.

Huset udlejes gennem Vkysten.com med husnummer 4010. Der bør ved fuld dispositionsret for bureauet kunne påregnes en lejeindtægt på 80-100.000 om året før skat.
I 2021 var der med 13 ugers ejerspærring stadig en lejeindtægt på over 46.000 for 12 ugers udlejning.

Ved ejerskifte skal ejendommen tilsluttes offentlig kloak. Hertil skal påregnes en omkostning på 38.900,- Til vandselskabet - plus cirka 15.000,- til entreprenør, afhængigt af arbejdets omfang.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.