Ulstrupvej 19, Lyngby, 9480 Løkken

HAVKIG FRA GRUNDEN - HYGGELIGT HUS

Huset er nybygget, hvor man har genbrugt noget af soklen fra et gammelt hus. Der er anvendt Thermowood til den udvendige beklædning. Det skulle efter producentens hjemmeside have unik formstabilitet uden spændinger. Det patinerer til en sølvgrå farve og er resistent overfor trænedbrydende svampe. I realiteten er huset helt nybygget efter dagens regler, masser af isolering i gulve og vægge, elbåren gulvvarme i hele huset, i annekset dog med elradiatorer.

Huset er på 50 kvadratmeter og indrettet med stue, køkken, bad og et soverum med dobbeltseng. Den tidligere garage på 19 kvadratmeter er indrettet til anneks med 2 soverum, et værelse med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Badeværelset har væghængt toilet, bruser, spa og et flot skabsarrangement omkring håndvasken. Der er også blevet plads til vaskemaskine og tørretumbler. Alt inventar, hvidevarer, køkken og andre installationer er nye.

Der er 50 meter til trappen, der fører ned til stranden, hvor der er kystsikret. Grunden er en kuperet klitgrund, hvor hus og anneks er anbragt parallelt med hinanden og et højt stakit mod nord giver en dejlig solgård med optimale læforhold. Bevoksningen består mest af marehalm og hybenroser.

Huset udlejes ikke i øjeblikket, men ville ved fuld dispositionsret for et udlejningsbureau give en indtjening i størrelsesordenen 80-100.000.

Det bemærkes, at huset ligger i fredet klit, hvorfor der ikke kan bygges til.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.