Vadehavsvej 15, Lønstrup, 9800 Hjørring

Dejlig ugenert beliggenhed i gåafstand til centrum og stranden

Vi befinder os i det meget populære Lønstrup, der ligger i trekanten mellem Løkken, Hjørring og Hirtshals. Samtidig finder man Skallerup Seaside Resort kun 10 min. kørsel fra ejendommen. Lønstrup er karakteriseret af høj kvalitet, mange arbejdende keramiske værksteder, smykkekunstnere, glaspustere, gallerier og flere skønne restauranter, stort supermarked med meget mere.

Der er kun 1 km. til badestranden. Den lille lystfiskerhavn har indimellem mulighed for at købe friskfanget fisk, vinterbaderne mødes jævnligt om morgenen og der er en helt særlig og køn natur omkring den lille havn. Vi har den pragtfulde Lønstrup Klint (ca. 40) meter over havets overflade, som strækker sig forbi resterne af Mårup Kirke og til den meget spektakulære Rubjerg Knude med det flotte udsigtstårn, der i 2019 blev flyttet 70 meter væk fra skrænten. En formidabel udsigt over land og hav. Knuden besøges årligt af op mod 300.000 personer.

Huset er beliggende på en dejlig, stærkt kuperet, stor grund, der mod nord grænser helt op til den lille Lønstrup Bæk. Der er lavet en rundkørsel om huset og dermed har du ekstremt fine tilkørselsforhold. Huset ligger trukket tilbage fra vejen og dermed helt ugenert.

Der er anlagt store indhegnede solterrasser ligesom huset er total renoveret/tilbygget i 2017/18.
Der er tale om et sjældent charmerende fritidshus med al tænkelig charme og sjæl og flot udstyr. Det er en ren nydelse at se og opleve denne atmosfære. Huset har bla. luft/luft varmepumpe, arbejdsvenligt, nyt og flot køkken, ny kraftig brændeovn, flere ovenlys, superflotte klinker i badeværelset og tre soverum med i alt 6 sovepladser. Det ene soverum har adgang udefra. Et hus der virkelig skal opleves.

Huset udlejes gennem Sol og Strand som husnr. 11-0416. Ved fuld udlejning bør der være en indtjening i omegnen af 70-90.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.