Lillehundsvej 6, Skallerup Klit, 9800 Hjørring

Dejligt sommerhus med FLOT havudsigt

Lillehundsvej ligger på toppen af den gamle kystskrænt ved Skallerup Klit. Vejen er blind, så der er ingen gennemgående trafik. Man kan gå ned gennem området og igennem Skallerup Seaside Resort, når man vil ned for at tage en morgendukkert. Skulle vejret drille - eller mangler man bare noget at tage sig til, så er feriecentret i øvrigt et mylder af aktiviteter fra vandland til tennis, fra besøgslandbrug til romersk bad - og der er både købmand og restaurant. På et kvarters tid i bil er man i Lønstrup eller Hjørring med de mange oplevelser, de kan byde på.

Huset her har et rigtig godt havkig fra terrassen. Om sommeren går solen ned i nordvest, derfor er der også terrasse næsten hele vejen rundt om huset. Grundstykket er næsten plant med en del bevoksning af løv- og nåletræer. Der er kun slået græs lige rundt om huset, så der er en græsplæne til boldspil mm. Træterrasserne er delvist indhegnede, og fra det fine vildmarksbad kan man sidde og nyde udsigten over vandet lige til solnedgang. Det er værd at nævne, at solen om sommeren går op til 30 minutter senere ned end i Syddanmark.

Huset er et sortmalet, klinkbygget træhus med hvide udhæng og vinduesrammer. Den store karnap mod vest trækker meget lys ind i huset, som indvendigt består af køkken/alrum i åben forbindelse med opholdsstuen, 2 soverum samt bad. Der er overalt lyse trælofter til kip, hvide vægge og parketgulve. Indretningen er holdt i sort og hvidt med enkelte indslag af farve i tekstiler og billedvalg.
Huset opvarmes med el samt en varmepumpe og i øvrigt en brændeovn.

Udlejning af huset sker gennem Sol og Strand, og uden ejerspærringer kan der forventes en indtjening i omegnen af 60-80.000

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.