Kystvejen 110, Harerenden/Lønstrup, 9800 Hjørring

Havudsigt - nær by og hav

Harerenden er et unikt sommerhusområde lige nord for Lønstrup på Nordjyllands vestkyst. Naturen omkring husene står stort set uberørt i bløde bakker med blandet, lav bevoksning, og man behøver nærmest ikke bruge tid på græsslåning og da slet ikke på havearbejde. Området har en speciel historie, som du er velkommen til at kontakte os for at få, men den er for lang at fortælle her.

Lønstrup er en særdeles attraktiv turist- og badeby. Her er mange gallerier, keramikere, glaspustere og smykkekunstnere - mange med åbne værksteder. Desuden cafeer, butikker, restauranter ( endda én med Michelin-stjerne) og et stort supermarked. Lønstrup har over 600 fastboende, hvilket gør, at også mange af forretningerne har åbent hele året. Rutebilen, der kører gennem Lønstrup, kommer i øvrigt helt ud til købmanden i Harerenden, inden den vender og kører til Hjørring. Infrastrukturen er også i top med tog fra Hjørring og motorvej E39 lige øst for Hjørring. Herfra er der 2 timer til Århus.

Ejendommen her ligger rigtig flot med panorama havudsigt, som også ses på billederne. Der er tale om et rigtigt hyggebo med stue, køkken, bad og 2 værelser. Der er mulighed for at bygge 59 kvadratmeter til, hvis det ønskes.

Huset er familiens sommerhus gennem mange år og har ikke været til udlejning. Ved fuld udlejning kan huset udmærket indbringe 50.000 til ejer før skat. Husk at de første 44.500 er skattefri, hvis der er udlejningsaftale med et bureau.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.