Klittornvej 2, Lønstrup, 9800 Hjørring

Helårsisoleret kalksandstenshus i bynært sommerhuskvarter

Lønstrup er en hyggelig badeby på Nordjyllands vestkyst. Der er næsten 600 fastboende og så ligger der flere sommerhusområder rundt om byen, så der er liv i byen hele året. Det betyder også, at der er åbne butikker hele året - måske er der lidt færre isboder åbne om vinteren, men der arbejdes hos kunsthåndværkerne og der sælges brugskunst hele året, Købmanden har altid åbent og der er lys i sommerhusene rundt omkring i de meget forskellige sommerhusområder. Mod sydvest og vest er der åbent mellem husene og mange har havudsigt. Mod sydøst er der høje træer og god læ, nærmest bymidten minder det mere om et parcelhuskvarter, og dette område, som ligger nordøst for centrum, har skelbeplantninger og høje træer mellem hinanden. Man skal kigge langt efter havudsigten her, men hyggen i sommerhusområdet er uformindsket. Så snart man drejer væk fra den asfalterede landevej, synker skuldrene lidt ned og man kommer i feriestemning.

Grunden her er plan med hyben og andre buske i skel og en stor græsplæne. Der er terrasser mod vest, syd og øst, så der er god mulighed for at følge solens gang over himmelen. Og om aftenen kan man trække ind i stuen, der har gode vinduer mod vest, så der er et dejligt lysindfald i stuen.

Huset er et længehus i et plan med indbygget garage i den østlige ende. Det er bygget i kalksandsten og isoleret som et helårshus skulle på byggetidspunktet. Taget er i fibercement/eternit og der er zinktagrender. Udhæng og vinduer er sortmalede, dog er det nye vinduesparti i stuen og en terrassedør hvidmalede. Badeværelset er renoveret for nogle år siden. Det indeholder toilet, bruseniche og et lille skabsarrangement med håndvask. Der er 4 soverum i huset og i alt 10 sovepladser. Garagen benyttes som bryggers og er ellers mest til opbevaring af diverse havemøbler o.m.a.

Huset benyttes ikke til udlejning, men har været den faste base i Danmark for ejerne, der bor i Norge.
Som huset står nu, vil det ved fuld udlejning forventeligt indbringe 60-80.000 om året

Bemærk, at huset ligger udenfor den zone, hvor der er bopælspligt i Lønstrup, men det kunne godt godkendes som helårsbolig.

NB: Ejerudgifterne er baseret på de foreløbige vurderinger for 2024.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.