Bøvlingbjergvej 7, Skallerup, 9800 Hjørring

Hyggeligt hus med gode terrasser og flot havudsigt fra tredje husrække. SÆLGES HER OG NU - GERNE BUD

Her kan man virkelig tale om en rolig beliggenhed. Området ligger skjult mellem Harerenden og Skallerup Seaside Resort på Nordjyllands vestkyst ca. 15 minutter fra Hjørring og E39. Der er lige omkring to timer til Aarhus. Lønstrup kan nås på 10 minutter i bil ad landevejen eller et kvarter på cykel langs stranden. Der er købmand, pizzeria og a la carte restaurant på Feriecentret og i øvrigt en masse aktiviteter, som man kan købe sig adgang til: badeland, wellness, tennisbaner, bowling, badminton, MTH-spor, junglesti, besøgslandbrug...
Området i øvrigt har masser af aktiviteter. Lønstrup lokker med smalle, snoede gader og sjove butikker, kunsthåndværk, tøj, smykker, brugskunst, glaskunst... og så venter Rubjerg Knude Fyr på et besøg bare et par kilometer syd for Lønstrup. I Hirtshals og Hjørring er der kultur og shopping nok til enhver, Nordsøen Oceanarium og Fårup Sommerland er også et besøg værd - kort sagt, der er nok til mange ferier.

Grunden her er en let kuperet naturgrund, hvor der kun slås græs på et lille område, bl.a. i indkørslen og rundt om huset er der terrasser, dels flisebelagt, dels i træ. Der er gode muligheder for at følge solen hele dagen. Det åbne område giver en herlig havudsigt, og huset er også orienteret, så alle rum undtagen badeværelse og toilet har kig til vandet.

Huset er langt i forhold til bredden, men kvadratmetrene er udnyttet på bedste vis. Der er tilbygget i 2 omgange. Første gang blev der lavet et ekstra soverum og stort badeværelse, anden gang (i 2006) blev der tilføjet carport og redskabsrum. Redskabsrummet er indrettet som anneks, men tilsyneladende ikke registreret som sådan, hvorfor det ikke er talt med i de 111 boligkvadratmeter.

Boligen er et dejligt fritidshus i rødmalet træværk med hvide vinduer og døre. Der er listepaptag med zinktagrender, og det eneste murede element i huset er skorstenen, der fremstår hvidmalet. På sydsiden er der en dejlig indhegnet solgård, hvor der er helt ugenerte forhold. Fra denne findes adgangen til annekset.

Indendørs er der lyst med mange vinduer, både mod solen og mod vandet, og med lofter til kip er der en herlig, luftig fornemmelse, der understreges af de helt lyse plankegulve og vægge og lofter i tilsvarende lys fyrrustik. Møbleringen giver en god kontrast med de sorte lædermøbler. Køkkenet er i helt åben forbindelse med stuen, der er en dejlig spisekrog og flere udgange til terrasserne. Der er tre soverum med hver 2 senge og desuden det nævnte anneks med et par ekstra sovepladser i køjer.

Huset opvarmes med el, suppleret med en luft/luft varmepumpe, der hjælper med at spare på strømregningen. Dertil er der en stor, flot og moderne brændeovn, der sagtens kan give nogle ekstra varmegrader en blæsende efterårsaften.

Ejendommen udlejes gennem Feriepartner Lønstrup med husnummer LN76438, hvor der forventes en indtjening for ejer på cirka 130-150.000 om året.

NB: Ejerudgifterne er baseret på de foreløbige vurderinger for 2024.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.