Svinkløvvej 10, Skallerup, 9800 Hjørring

UNIK BELIGGENHED!

Dette sommerhusområde ligger og putter sig mellem Lønstrup og Nørlev Strand. Man skal rundt om Skallerup Seaside Resort og helt ud til stranden og så åbner der sig et område, der er helt uden gennemgående trafik. Der er bogstaveligt talt kun trafik af beboerne i sommerhusene. Dette hus ligger bare 20 m fra den hårde kystsikring og adgangen til badestranden ligger bare et par minutters gang mod nord. Man kan godt gå ned over kystsikringen, men det er mere behageligt at tage den rigtige vej. Feriecentret byder på købmand, restaurant, pizzeria og et væld af aktiviteter. Nogle er åbne for alle, mens andre er reserveret for centrets gæster. Ad strandstien er der et kvarters tid på cykel til Lønstrup.

Hele Nordjylland ligger åben med oplevelser til mange ferier. Her skal vi bare nævne Rubjerg Knude Fyr syd for Lønstrup, der stadig tiltrækker gæster i hundredetusindvis.

Dejlig vedligeholdelsesfri naturgrund som strækker sig ned over klitfoden og ud i vandet. Bevoksningen er græs og marehalm, og der er kun slået græs på mindre stisystem og en plads mod vejen så der kan parkere et par biler.

Det sortmalede træhus har hvide træ/alu vinduer og listetagpaptag, begge dele fra 2022. Her også lævægge der skaber hyggelige sol og lækroge rundt huset og på den store træterrasse der vender ud mod havet og udsigten. Indgang til rummeligt køkken al rum og stue i et - Køkkenet er ligeledes nyt fra 2022. Fra både køkken, spisebord og sofaarrangementet kan den fantastiske udsigt over vandet nydes fra morgen til aften. Herudover 2 fine værelser som begge er med dobbeltseng og skabsarrangement. Rummeligt badeværelse med lyst og moderne skabsarrangement og bruseniche.

Alt i alt et lille, men meget hyggeligt og velholdt hus, som ikke kræver større investeringer de næste mange år, og som virkelig byder på skøn beliggenhed.

Huset udlejes gennem Sol og Strand med husnummer 10-7042. Her kan forventes en indtægt på omkring 80-90.000 om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.