Revlingrenden 9, Harerenden, Lønstrup, 9800 Hjørring

Nyrenoveret hus med havudsigt - centralt i Harerenden, 10 min til Lønstrup, 2 min. til vandet

Vi er i det helt unikke område kaldet Harerenden. Området grænser op til Lønstrup mod syd og ligger i øvrigt kun 15km vest for Hjørring og E39. I Harerenden ejer man 1/240 af området. Der udpeges et areal på ca. 1.000 kvadratmeter som hørende til adressen og alt byggeri skal ligge indenfor et nærmere afgrænset felt på 160 kvadratmeter. Der må i alt være 100 kvadratmeter, målt på tagfladen, dvs. at en overdækket terrasse tæller med. Da man er tæt på kysten er nogle adresser tillige i fredet natur, hvor der ikke kan ændres på bebyggelsesprocenten. I det daglige er der ikke forskel på at have hus her eller ethvert andet sted. Fordelene er bl.a. billigere ejendomsskat og frit vandforbrug, og at man ligger i et område, hvor man ved, der er kystsikret og hvor landskabets karakter ikke bliver ændret. I sommersæsonen kommer bussen en gang om dagen helt ud til vendepladsen ved Kystrenden.

Grunden henligger som naturgrund med klitbakker, der mest er overgroet med græs og forskellige buske. Det er ikke tilladt at terrænregulere eller sætte hegn om grunden, da lokalplanen tilstræber at bevare områdets originale og varierede natur. I forbindelse med totalrenovering af huset i 2021-2022 er der fjernet et par buske, hvilket har givet en flot havudsigt fra stuen. Der er flere gode terrasser, dels mod vest til havudsigten, dels mellem hus og udhus, så der er god mulighed for at følge solens gang over himlen.

Ejendommen er som nævnt totalrenoveret. Der er nye vinduer, nye beklædninger, nye terrassebrædder, ny og bedre isolering, ny tagkontruktion og nyt tag. Indvendigt er der nye gulve, nyt køkken og bad, lofterne går til kip og alt i alt har vi en harmonisk, lys og tidssvarende opdatering. Det er ikke mange elementer der er tilbage fra husets byggeår, så reelt står vi med et spritnyt hus. Der er 2 soverum i huset og badeværelset har håndvask, toilet, bruseniche og vaskesøjle. Den tidligere carport er nu indrettet som udhus med et aktivitetsrum, som dog ikke er godkendt til beboelse i øjeblikket. Der er opsat ny beklædning. Isolering i lofter, vægge og gulve svarer til nutidens standard, så huset vil kunne benyttes hele året.

Efter renoveringen er huset tilmeldt udlejning ved Feriepartner med nr. 1840, som anslår en maksimal lejeindtægt på omkring 110-120.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.