Havstien 4, Lønstrup, 9800 Hjørring

Vestkystens Bedste Havudsigt!

Man finder Havstien i Lønstrup så langt ud mod vandet, som man kan komme. Ejendommen ligger fantastisk på den yderste klit ud til stranden og med en vidunderlig havudsigt fra huset og dets terrasser. Huset er en arkitektonisk perle, særpræget med sine 3 fløje og særdeles harmonisk og vel indpasset i naturen. Oplevelsen af natur og hav er ubeskrivelig, uanset årstid og vejrlig.

Huset er opført i sten med træbeklædte gavle og listepaptag. Gavlene er blå som en flot kontrast til det sorte tag og de hvide, vandskurede mure.

Huset fremstår flot i landskabet, omgivet af stenbelagte terrasser, marehalm og hyben. Terrassen mod land har formiddagssol og den glasafskærmede terrasse mod havet giver mulighed for solbadning resten af dagen. Der er yderligere en solnedgangsterrasse på 1. sal mod vandet.

Huset er gennemrenoveret i 2015 med de bedste materialer. Hele underetagen har store italienske fliser og gulvvarme. Der er hvide vægge, lyse trælofter og fritlagte loftsbjælker i stuen. Spisestuen har loft til kip samt 180 graders udsigt til byen, de fredede arealer og havet. Stue og køkken er med panoramavinduer og ligeledes udsigt til havet. Fra stuen er der adgang til et stort soveværelse med eget bad.

Førstesalen har yderligere et badeværelse, 4 soveværelser, lyse parketgulve og hvidmalede vægge og lofter. Der er direkte adgang til tagterrassen fra de to kystvendte værelser.

Samlet består huset af stor opholdsstue og spisestue, køkken med spiseplads og åben bar mod stuen, hall, 5 soverum og 3 badeværelser. Badeværelset ved hall'en har vaskesøjle. Opvarmning sker med et moderne luft-til-vand-anlæg, der både er økonomisk og miljøvenligt.

Der er parkering på naturgrunden direkte ved huset.

Generelt et særdeles smagfuldt og indbydende hus, holdt i naturens farver, hvor gavlenes blå farve er videreført indenfor. Møbleringen er skandinavisk og enkel.

Lønstrup er en driftig lille badeby med mange gode restauranter, butikker, kunsthåndværkere og gallerier. Der er 15 km til Hjørring, som er en gammel købstad med et rigt forretnings- og kulturliv, herunder provinsens nyeste teater. Aalborg lufthavn ligger blot 45 minutters kørsel fra Havstien. Af attraktioner indenfor en god halv times kørsel kan nævnes Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Fun Park, Rubjerg Knude Fyr, Fårup Sommerland...

Ejendommen fungerer som ejers sommerbolig og er endvidere meget eftertragtet som udlejningsbolig. Der er et dokumenteret udlejningspotentiale på 250.000 kr om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.