Sandrenden 13, Lønstrup, 9800 Hjørring

NYHED - PANORAMAUDSIGT

Fantastisk beliggende luksussommerhus med panorama-havudsigt. Huset er opført i 2020 i de bedste materialer og med unik og skøn indretning. Der er kælder med aktivitetsrum og terrasser i flere niveauer. Den bedste del af terrassen er nok det nedsænkede område med vildmarksbad og ekstra god læ.

Det lille, hyggelige tidligere fiskerleje Lønstrup er et fantastisk sted at tilbringe sine ferier og fridage. Her er der gode muligheder for at opleve kunsthåndværkerne, når de arbejder, eller lave sin egen souvenir. Der er gode og hyggelige restauranter i mange prislejer, og det kan ikke anbefales nok at se solnedgangen fra stranden - eller fra husets terrasse, der har flot havudsigt. Du har ikke set en solnedgang, før du har oplevet solen gå ned i vandet. Der er mange gode udflugtsmål i omegnen, her skal vi blot nævne en enkelt: Rubjerg Knude fyr, der for et par år siden blev flyttet 70 meter væk fra skrænten, tiltrækker hvert år over 200.000 gæster, der oplever blæstens virkning på klinten. Hvis man står på afstand, og det blæser fra vest, er det som at se en vulkan, når sandet fyger direkte op i luften.

Sommerhuset er tegnet af Quist Arkitektur og færdigbygget i 2020. Der er ikke sparet på materialerne og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten nogen steder. Indretningen er i top og der er absolut ingen spildplads, hverken ude eller inde. Køkkenet er et Svane-køkken og hvidevarerne er i bedste kvalitet med bl.a. 2 Brandt indbygningsovne, Brandt induktionskogeplade, Witt emfang, Liebherr køle-/fryseskab, Asko opvaskemaskine, Busch vaskemaskine og AEG tørretumbler. Alt indbo medfølger naturligvis. Der kan være enkelte personlige ejendele, som ikke medfølger.

Huset er et nyt, klinkbygget træhus med listepaptag og store vinduer mod vandet. der er delvist indhegnede træterrasser næsten hele vejen rundt - og så er der den lille klitgryde, der er udnyttet til en ekstra læ-plads med solstole og vildmarksbad. Taget er et listepaptag, som er et af de bedste tage, man kan få. Indvendigt er der trægulve, hvide gipsvægge afvekslende med rustikke murstensvægge, lamel-lofter i en selvbærende tagkonstruktion og overalt er der lagt vægt på kvalitet og finish. Her kan man virkelig bare flytte ind og slappe af. Master soveværelset har eget badeværelse med toilet, bruser og håndvask. Det store badeværelse har desuden badekar. Der er 3 soverum i huset, hvortil kommer kælderen, der benyttes som ekstra opholdsrum. 2 af soverummene har senge med elevationsbund. Der er desuden et teknikrum og et disponibelt rum. Endelig er der et redskabsrum med adgang udefra. Der er luft/vand varmepumper til opvarmning.

Huset har ikke været udlejet og er fuldstændig klar til indflytning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.