Buskrenden 2, Lønstrup, 9800 Hjørring

NYHED - Hus på egen grund i Harerenden, 119 kvm med pool

Vi befinder os på kanten af Harerenden, et herligt sommerhusområde lige nord for Lønstrup, som på sin side er en lille by med 600 fastboende om vinteren, men mange tusind beboere om sommeren, da der er store sommerhusområder både mod nord, øst og syd. Fra stue og terrasse er der rigtig god havudsigt. Med en god kikkert kan man næsten følge med i skibstrafikken vest for Hirtshals Havn.

Der er 3 minutter til badestranden og 5-10 minutter ind til centrum af Lønstrup. Byen har mange butikker, restauranter, arbejdende kunstnere og gallerier - og naturligvis en stor dagligvarebutik. I øvrigt er der bare et minut til sommerkøbmanden. Hjørring ligger bare 15 km mod øst, og her kan man komme på E39, som indenfor en times kørsel har Aalborg, og der er omkring 2 timer til Aarhus. Et par km syd for byen ligger Rubjerg Knude Fyr, der for et par år siden blev flyttet 70 m væk fra skrænten. en halv times kørsel mod syd ligger Fårup Sommerland og en halv time mod nord finder man Hirtshals, bl.a. med Nordsøen Oceanarium.

Grunden er kuperet og bevokset med græs og marehalm og hist og her lidt krat af forskellige buske - og stort set vedligeholdelsesfri. Terrasserne er beskyttet med et lavt stakit, så man kan sidde i læ og alligevel har den fulde havudsigt. Der er terrasse næsten hele vejen rundt om huset, så der er rigtig fine chancer for at finde læ. Det er værd at bemærke, at alle terrassebrædder er udskiftet, så de står fuldstændig snorlige.

Det sorte træhus er bygget i kraftigt 1-på-2 træværk med sorte udhæng og sorte vinduer. Alt er gennemrenoveret i vinteren 2021-2022 og fremstår stort set som nyt. Der er nye laminatgulve, hvidmalede vægge og lofter, der går til kip. Køkken og spisestue går ud i et og har den herligste havudsigt, man kan tænke sig.
Der er tre soverum i huset. 2 har dobbeltseng og det tredje har en 3/4-seng med en overkøje, så der er 7 sovepladser i huset. de to badeværelser har bruseniche og toilet, og det ene har dertil adgang til sauna. Det ligger i tilknytning til poolrummet, som har et godt lysindfald med mange vinduer mod nord (vandudsigt) og et herligt opholdsområde med glasvinduer og glastag.

Ejendomme udlejes gennem Novasol med nummer A06012 og der budgetteres med en indtjening på op mod 240.000 før skat.

Er du interesseret, så ring straks for at aftale en fremvisning, der skal ske på en skiftedag - som er lørdage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.