Næsset 5, Lønstrup, 9800 Hjørring

5 min. til hav og by - og dejlig havudsigt

Denne herlige ejendom ligger højt på toppen af klinten med udsigt til vand og 2-3 minutter hen til trappen, der fører ned til stranden. Ligeledes er der kun et par minutter, så er man nede i byen. Vi befinder os i Lønstrup, 15 km vest for Hjørring, og i et af de sommerhuskvarterer, der ligger tættest på centrum. Lønstrup er en badeby med ca. 600 fastboende - og året rundt er der sommerhusgæster, der finder vej til byen. Naturligvis trækker Rubjerg Knude Fyr gæster til fra nær og fjern og de fleste af dem skal også opleve byen, som med sine smalle og snoede veje indbyder til slentreture mellem de mange butikker med kunsthåndværk, brugskunst, tøj, glas og keramik, som ligger både på hovedgaden og på sidevejene her og der. Man må ikke glemme, at byen også har et bredt udvalg af restauranter, hvor man kan få alt - fra gastronomi til grillkylling.

Udover Rubjerg Knude Fyr er der masser af oplevelser i området. Vi kan nævne Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, Fårup Sommerland ved Blokhus, Vendsyssel Historiske Museum med udstillinger flere steder i omegnen, Action House i Løkken med bowling, lasergames og gokarts, naturvandringer i Tornby Klitplantage eller Rubjerg Knude Plantage...

Grunden er stort set plan lige rundt om huset og der er lave volde i skellene, hvor hybenbevoksningen er med til at give godt privatliv på terrasserne.Der er lagt nye terrassebrædder i år.

Det sortmalede træhus ligger rigtigt for solen og terrassen længst mod vest er hegnet ind med et stakit med glas i toppen, så udsigten ikke forstyrres. Derudover er der terrasser næsten hele vejen rundt om huset, så man kan altid finde en krog med læ. Tag i fibercement med solcelleanlæg, som er installeret i 2012. Derudover opvarmes huset med et oliefyr fra 2007, og skulle man ønske ekstra varmegrader, er der mulighed for at tænde op i brændeovnen. Der er elbåren gulvvarme på badeværelserne og vandbåren gulvvarme i opholdsrummet og værelset længst mod vest. De øvrige værelser har radiatorer.

Huset er indrettet med store vinduespartier mod syd og vest, så der trækkes rigtig meget lys ind i huset. Der er flisegulve med gulvvarme i opholdsrum, køkken og badeværelser - og trægulve og radiatorer i soverummene. Vægge og lofter er holdt i ludbehandlet eller hvidmalet træ og vådrummene har vandskuret murværk. Der er 2 badeværelser med bruser og på det ene er der tillige en vaskesøjle. Husets centrale rum er helt naturligt den store opholds- og spisestue, som er i god kontakt med køkkenet, der kun er skilt fra med en halvmur. Køkkenet har i øvrigt bordplade i sten og specialdesignet håndvask og Quooker i messing. Det store rum har lofter til kip, hyggelige siddegrupper og et hjørne, hvor børnene kan slænge sig på en stor madras/gæstesoveplads.

Huset udlejes gennem Sol og Strand med husnr. 11-0313, og der kan ved fuld disposition forventes en indtjening i størrelsesordenen 140-160.000 før skat.

PS: Lamperne over spisebordet er udskiftet efter fotograferingen. Enkelte møbler medfølger IKKE. Liste kan rekvireres.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.