Klitten 5, Lønstrup, 9800 Hjørring

Panorama havudsigt fra stue og terrasse

Lønstrup er en hyggelig badeby med smalle og snoede veje, langsom trafik og mange sommergæster. Her synker skuldrene lige et par millimeter, og man kommer i feriestemning. Der er gode restauranter, arbejdende kunsthåndværkere, brugskunst, tøjbutikker, supermarked med mere - og to kilometer syd for byen venter Rubjerg Knude Fyr, som stadig tiltrækker turister i hundredetusindvis. Derudover er der masser af oplevelser i omegnen - nok til mange ferier og dermed et godt sted at have fritidshus.

Her befinder vi os nær den store parkeringsplads bag redningsstationen. Grunden er kuperet og bevokset med marehalm og en smule græs og desuden er der en del hybenroser, som er med til at give læ på terrassen. De giver i øvrigt god smag og masser af c-vitaminer, hvis man laver marmelade af dem - eller virker som en opkvikker i en kryddersnaps. Rundt om huset er der dels en træterrasse med havudsigt, dels en flisebelagt terrasse, der ligger fuldstændig ugenert. Havudsigten er rigtig flot og der vil i forbindelse med en handel blive tilskødet nogle kvadratmeter af nabogrunden Klitten 7, så der vil kunne bygges til op til 120 kvadratmeter, hvor man kunne lave en indretning, der giver mere lys ind i huset.

Huset er et sortmalet bjælkehus med sorte vinduer og døre. Ifølge BBR-meddelelsen er taget i fibercement, som ifølge billederne er belagt med ral. Det beskytter taget mod slitage og forlænger holdbarheden væsentligt. Indvendigt fremstår huset med den originale patina fra husets byggeår. Huset er i øjeblikket kun nødtørftigt møbleret, men så er det jo også nemt for en ny ejer at sætte sit eget præg på huset. Der er plankegulve overalt, undtagen i badeværelserne. Huset opvarmes med el, og det vil være oplagt at installere en varmepumpe, hvor man får 4 gange så meget varme for pengene som ved ren elopvarmning. Der er ikke andre opvarmningskilder. De to badeværelser har begge flisegulve, brus, toilet og håndvask. Der er 4 soverum i huset, så der kan være 8-10 sovepladser, hvis man indretter med køjesenge, hvor det er muligt. Alle rum har lofter til kip og de synlige, langsgående bjælker er et markant bygningselement.

Huset er ikke til udlejning i øjeblikket, dels qua den manglende møblering, men stod det klar til udlejning, vil der kunne forventes en udlejning i omegnen af 90-110.000 eller mere, hvis huset var helårsisoleret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.