Klitten 7, Lønstrup, 9800 Hjørring

Udsigt over by og hav - et minut til stranden

Lønstrup er en hyggelig badeby med smalle og snoede veje, langsom trafik og mange sommergæster. Her synker skuldrene lige et par millimeter, og man kommer i feriestemning. Der er gode restauranter, arbejdende kunsthåndværkere, brugskunst, tøjbutikker, supermarked med mere - og to kilometer syd for byen venter Rubjerg Knude Fyr, som stadig tiltrækker turister i hundredetusindvis. Derudover er der masser af oplevelser i omegnen - nok til mange ferier og dermed et godt sted at have fritidshus.

Her befinder vi os nær den store parkeringsplads bag redningsstationen. Oven i købet ligger huset højt, næsten på toppen af klitten, så der er god havudsigt fra både hus og terrasse.Terrassen mod vest og aftensolen er delvist overdækket og flisebelagt. Mod øst er der en delvist indhegnet træterrasse med dejlig morgensol. Skulle der være behov for flere C-vitaminer, så pluk nogle hyben og lav marmelade (husk handsker, når de renses for de kløende frø). Der slås en lille smule græs rundt om huset, men ellers henligger den kuperede grund som vild natur. Hvis man synes hybenkrattet bliver for højt, kan det skæres helt ned i vinterperioden - de skyder kraftigt. senest i forbindelse med en handel vil et stykke af grunden blive tilskødet nabogrunden, så dette hus vil have mulighed for at udnytte lokalplanen fuldt.

Det blåmalede træhus har hvide vinduer og døre og taget er i fibercement med zinktagrender. Det er bygget i kraftigt 1-på-2 træværk og huset blev istandsat og tilbygget i 2005, hvor stuen blev udvidet med et dejligt udsigtspunkt og et ekstra soverum. I samme omgang blev køkken og bad renoveret, så huset er i god stand. Der er stadig plads til at bygge lidt til, hvis dette ønskes. Husets centrale rum er den store stue, som er kombineret med et åbent køkken og et spiseområde med direkte udgang til begge terrasser. Det "nye" soverum har adgang direkte fra køkkenområdet. De øvrige værelser samt badeværelset har adgang via en kort korridor til hoveddøren. Det er mindre værelser, hvor der kan være to sovepladser i køjer. Det sidste værelse er ikke ret stort og i øjeblikket indrettet til et lille kontor samt opbevaring. Det er ikke fotograferet. Badeværelset har bruser, toilet og håndvask. det er med fliser fra gulv til loft og brusenichen er delvist afskærmet med glasbyggesten.
Bemærk i øvrigt den gamle tyskerbunker under klitten, der er anvendt til garage med indkørsel fra øst.

Huset er ikke tilmeldt udlejning. Med beliggenheden og udsigten taget i betragning, så vil huset som udlejningsobjekt være i den dyre ende og et indtjeningspotentiale for ejer bør ligge omkring 150.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.