Gl Terpetvej 7, Horne Terp, 9850 Hirtshals

NY PRIS - Landejendom, centralt for havn, strand, golf, motorvej og centrum - blind vej

Horne Terp er et landområde lige syd for Hirtshals. En del af det er erhvervsområde med en del arbejdspladser og der er nem adgang til motorvejen. Der er 2,5 km til Horne-Asdal Skole og lidt mere til Hirtshals Skolecenter. Faktisk er det lige så nemt at stå på toget ved trinbrættet ved Emmersbækvej, så er der bare nogle få stoppesteder til Lundergårdskolen i Hjørrings vestligste del. Er børnene færdige med folkeskolen, så er der mange uddannelsesmuligheder i Hjørring, bl.a. sygeplejeskole, pædagog- og lærerseminarium, erhvervsuddannelser - og naturligvis også mange arbejdspladser, som nemt kan nås med toget og måske en cykel parkeret i Hjørring. Med bil er der under en time til Aalborg eller Frederikshavn, så det er absolut muligt at bo her og pendle til sit arbejde. Har man tid til overs, så er der ikke mere end 5 minutter i bil til Golfklubben i Kjul

Grunden ligger for enden af en blind vej og ejendommen er skærmet mod vest, nord og øst af høje træer, dels løvfældende, dels nåletræer. Mod sydvest er er en flot udsigt til det kuperede landskab Der er græsplæne med enkelte fritstående træer og en gruslagt indkørsel, der fører langs huset til garagen, som ligger i den østlige ende af huset, der en gang har været stald/udhus. Grunden er i alt 8.274 kvadratmeter, eller 0,83 hektar. Den del, der ikke er græsplæne, er vild natur, som ikke behøver pasning. Mod nord og vest er der gode terrassearealer med flisebelægning.

Den grundmurede ejendom er på 208 kvadratmeter i grundplan. Heraf er der i stueetagen 148 boligkvadratmeter og 60 kvadratmeter garage/udhus. Her finder man en stor vinkelstue, der i spisekrogen har god adgang til køkkenet. Der er 2 soverum, et stort badeværelse med brus og et gæstetoilet foruden entre og korridorer. Opgangen til første sal er i stuen. På første sal er der et opholdsrum med brændeovn i midten og et værelse i hver ende.

Huset er gennemrenoveret i 2000 med vandskurede vægge, lyse trælofter og klinkegulve med vandbåren gulvvarme i hele underetagen. Overetagen har trægulve og her er i øvrigt mange tagvinduer og lofter til kip med fritlagte hanebånd. Der opvarmes med oliefyr, suppleret med 2 brændeovne. Ejendommen er tilsluttet offentlig kloak og offentlig vandforsyning og har Energimærke D.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.