P Nørkjærs Plads 5, 3. dør 1., 9800 Hjørring

4-værelses lejlighed i Hjørring med elevator

Denne store, tredjesals lejlighed ligger centralt i bymiljøet i Hjørring. Den indeholder en entré, stor stue med fransk altan, Unoform køkken, soveværelse med adgang gennem walk-in-closet, 2 store værelser med indbyggede skabe og bad med vaskemaskine og tørretumbler.

Kvadratmeterantallet er opgivet til 166 kvadratmeter. Herfra går dog nogle kvadratmeter til trappeopgang og gulvareal ved elevator. Beboerforeningen har sin egen parkeringsplads - beliggende ved Hjørring Kunstmuseum. Pladsen bliver aflåst om natten. Der er en god ejerforening og der er tilknyttet vicevært. Alle hvidevarer medfølger. Der hører et 8 kvadratmeter kælderrum med til lejligheden.

P Nørkjærs Plads er en af de centrale pladser i Hjørring, hvor der er butikker i stueplan og lejligheder ovenpå. Der er flot udsmykning med skulpturer, springvand, belægning og bevoksning og der er en del siddepladser rundt omkring, så man kan få en snak med naboen eller bare nyde stemningen på pladsen og den sagte rislen af vand i vandkunsten.

I øvrigt har Hjørring gode uddannelsesinstitutioner: foruden 4 folkeskoler og et par privatskoler er der handelsskole, gymnasium, TechCollege, pædagoguddannelse, seminarium, sygeplejeskole med mere. Derudover er der bare 5 minutters gang til stationen, hvis man skal på maskinmesterskole eller Alexandra-skolen(syning/tilskæring) i Frederikshavn, eller man vælger en af de mange uddannelsesmuligheder i Aalborg.

Varme afregnes a conto i fællesomkostningerne og der laves opgørelse en gang om året(billig fjernvarme, 7.000 om året).
Fællesomkostningerne inkluderer desuden brandforsikring af ejendommen, så man behøver kun at have indboforsikring.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.