Østervej 32, Tversted, 9881 Bindslev

Velholdt sommerhus

Tversted er en sommerby ved Tannisbugten, dvs mellem Hirtshals og Skagen på Nordjyllands nordvendte kyst. Der er godt 500 fastboende, og om sommeren er byen så også beboet af masser af turister i de store sommerhusområder både øst og vest for vejen ned til stranden. Her befinder vi os i den østre del, hvor der er ganske få hundrede meter til indkøb og restauranter, så man kan altså sagtens gå hjem, hvis man har spist på restaurant. Mange går også ned igennem klitterne for at tage en morgendukkert. Det er en frisk travetur på omkring halvanden kilometer hver vej, så den kan tage et kvarter eller en halv time alt efter tempo og temperatur.

Der er masser af oplevelser i området. Øst for Tversted lokker Tverstedsøerne til vandre- eller skovtur og lidt længere østpå finder man Ørnereservatet med imponerende rovfugleshows, hvor man kan være heldig at se den tibetanske lammegrib, der har et vingefang på 3 meter. Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Hirtshals, Lønstrup - alle ligger de indenfor omkring en halv times kørsel, så der er oplevelser nok til mange ferier.

Grunden her er stort set plan og udlagt med græs og randbeplantning af forskellige buske, løvtræer og nåletræer. Man er derfor ganske ugenert på grunden, og der er masser af plads til boldspil eller vandkamp - eller stil buer op til en gang feriekroket - det er når alle buer står indenfor 25 kvadratmeter i stedt for de normale 100. Så kan man spare lidt skridt i ferien.

Det antracitgrå/sortgrå træhus har hvide udhæng og vinduesrammer. Taget er i fibercement med hvide plasttagrender og kæder til nedløbsvandet - så plasker det meget mindre, men giver lyden af rislende vand, som mange finder beroligende. Der er flisebelagte terrasser på flere gode sol-spots og i øvrigt er der lagt granitskærver langs soklen, så græsset har svære vilkår, der, hvor det skal have det. Huset er bygget i 1980, men står i rigtig flot vedligeholdelsesstandard.

Indvendigt er der hvidt træværk med sorte kontraster og møbleringen er holdt i sort/hvid farveskalaen. Der er enkelte elementer af farve i billeder, lamper og pynteting. Stue og køkken er i god forbindelse med hinanden, kun adskilt af en kort halvmur, så man er ikke isoleret i køkkenet. Der er to soverum med dobbeltseng og et mindre soverum med to sovepladser i køjesenge. Husets badeværelse har bruser, toilet, håndvask og vaskemaskine. Gulvene er i lyst laminat overalt undtagen badeværelset.

Huset udlejes gennem Feriepartner Tversted med husnummer TV1325. Ved fuld udlejning vil der være et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 60-70.000

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.