Rødkælkvej 2, Tversted, 9881 Bindslev

Herligt, nyrenoveret sommerhus med god indretning og central beliggenhed

Rødkælkvej er et godt udgangspunkt, hvis I vil have nem adgang til Tversted by og samtidig have rig mulighed for at udforske de smukke naturomgivelser. En kort travetur fører jer hen til skovbrynet i Tversted Plantage, og så er det helt op til jer, om I vender næsen hjemad eller fortsætter videre ind på de træklædte småveje. Tversted Søerne er et hyggeligt sted at sætte sig med en madpakke, og Tversted Strand gør sig godt i al slags vejr - uanset om det er vejr til at bade, lege i klitterne eller gå tur langs med et frådende Vesterhav.

Med sine 6200 m2 er naturgrunden imponerende stor, og I har derfor god afstand til både vejen og naboerne. Nær sommerhuset er der græsplæne, så børn og andre legesyge sjæle kan spille bold eller slå vejrmøller, og hvis I har mere lyst til at slappe af i en liggestol, kan det oplagt foregå på sommerhuset dejlige terrassemiljø. Mod vest er en del af terrassen overdækket, mens den er helt åben i sydlig retning, så I kan finde både sol og skygge, når I vil nyde roen og den friske luft.

En lys og let atmosfære møder jer i dette fine sommerhus, der er blevet totalrenoveret på stilfuld vis. Planløsningen passer godt til en familie - og måske kan I endda invitere bedsteforældrene med, hvis de også drømmer om at holde ferie i et sommerhus med spa, sauna og nem adgang til Tversted Strand.

Inden døre kan I nemt være seks personer, for husets indretning er fornuftigt fordelt mellem de tre soveværelser, to badeværelser og opholdsafdelingen. Køkken-alrum og stue ligger i åben forbindelse, så det er muligt at hyggesnakke og lange skåle med snacks over halvmuren. En brændeovn og et stort fladskærms-tv er at finde ved sofaarrangementet, og der er stige op til ikke bare én, men to hemse. Store vinduespartier sørger for et godt lysindfald og udsigt til naturgrunden, og det går godt i spænd med husets lyse og indbydende indretning. Det største af husets to badeværelser er for øvrigt udstyret med både spa og sauna, så der er mulighed for at få en rolig stund med wellness og afslapning.

Huset udlejes gennem Feriepartner Tversted med husnr TV1257. Ved fuld udlejning vil der være et indtjeningspotentiale i størrelsesordenen 80-90.000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.