Mosbjergvej 13, 9881 Bindslev

Villa med rolig beliggenhed i Bindslev - 10 minutter til Tversted

Bindslev er en hyggelig by med en hovedgade med en del butikker og et pænt udsmykket torv. Der er 10 minutter til Tversted mod nord og 10 min. til Sindal mod syd, hvor der er station på Hjørring-Frederikshavn-banen. Fra Sindal er der i bil 20 minutter til Frederikshavn eller 10 minutter til Hjørring, så der er gode muligheder for at bo her og pendle til arbejde. Bycentrum ligger bare 5 minutters gang fra huset

Grunden er plan, omkranset med hæk og udlagt til græsplæne. På vestsiden af huset er der indkørsel til garagen, der ligger bagest på grunden. Alt i alt en overkommelig grund uden ret meget arbejde. Der kunne nemt laves en køkkenhave eller etableres højbede i baghaven, hvis det ønskes.

Villaen er bygget i gule sten med indermure sandsynligvis i gasbeton. Taget er i fibercement, sandsynligvis med asbest, men da der ikke er synlige skader, kan man i henhold til tilstandsrapporten regne med en restlevetid for taget på 20 år.

Villaen indeholder en god stue med udgang til terrassen, køkken, bad og gæstetoilet samt 4 værelser. Ejendommen er ikke fotograferet indvendigt, men vi kan aftale en fremvisning med mindst to dages varsel, da sælger skal have tid til at kontakte lejer.

Huset er som nævnt udlejet og lejer kan opsiges ved overtagelsen, men reel indflytning bør ligge et stykke ud i fremtiden, da lejeloven skal overholdes..

Ejendommen har energimærke D.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.