Bugten 10, Lønstrup, 9800 Hjørring

Villa i roligt kvarter - perfekt som sommerbolig

Vi er i Lønstrup, en charmerende lille by med omkring 600 fastboende og med rutebil til Hjørring på alle skoledage. Det vil sige, at man også kan bo her med skolesøgende børn, som kan gå på Skallerup Friskole eller Lundergårdskolen. Er børnene ældre end folkeskole-niveau, så er der både gymnasium og erhvervsuddannelser i Hjørring - eller der kan pendles til Frederikshavn, Hirtshals eller Aalborg. Der er dagligvarebutik i byen og desuden er der mange kunsthåndværkere, gallerier og butikker i byen, ligesom der er restauranter i alle prisklasser. Huset her ligger på en tilbagetrukket sidevej, så der er ganske roligt.

Der er 15 km til Hjørring, som byder på kultur- og shoppingmuligheder af næsten enhver art. Der er stort hospital i byen og det store industriområde mod øst og sydøst profiterer af nærheden til E39. Der er gode jobmuligheder og rigtig mange forskellige jobtyper.

Ejendommen hedder Bækgården og havde en gang skel direkte til bækken, der løber gennem byen. Det har den nu ikke mere, ligesom den nok ikke kan kaldes en gård mere, idet grundarealet nu er 1.070 kvadratmeter - men navnet hænger ved.

Huset ligger på en stort set plan grund, der udover græsplæne mod nord og syd har en del gamle træer, lidt hæk, nogle buske og stauder. Dertil kommer en garage, der ligger vinkelret på huset med plads til opbevaring udover bilen. Der er også et par udhuse på den vestlige del af grunden, men de er ikke fotograferet.

Huset er et fuldmuret stenhus i gammel stil med gule vægge. Taget er i eternit/fibercement, som er lagt på i en tidligere ejers tid. Sælger har ejet huset siden 2007, hvor der blev kloakeret. Samme år blev landbrugspligten på ejendommen ophævet og ejendommen blev renoveret på mange måder, idet der dog blev bevaret nogle charmerende detaljer, som mosaikgulvet i entréen og stengulvet i bryggerset.

Huset indeholder i stueplan entré, bryggers, bad, køkken, spisestue, soveværelse og en stor opholdstue med lofter til kip og et fantastisk lysindfald på grund af tagvinduerne mod nord og syd.~I stuen er der en stor brændeovn, der er godkendt efter de nugældende standarder, så den skal ikke udskiftes i forbindelse med et salg. Dokumentation til energistyrelsen vil blive udleveret til køber.

Husets førstesal indeholder en repos og to gode værelser med skråvægge. I opholds- og soverummene er der hvidmalede plankegulve. Alle vægge er hvidmalede.

Det er værd at nævne, at de to røde bemærkninger, der er i tilstandsrapporten vedrørende tagvinduer med begyndende råd, er udskiftet i marts 2023. Sidste billede er de nye vinduer. Ligeledes bemærkes det, at taget er fra omrking 1960 - og ikke 1760 - som rapporten angiver

Boligen er privatbolig for sælger, så inventar medfølger ikke i handelen, medmindre det aftales særskilt..

NB: Ejerudgifterne er baseret på de foreløbige vurderinger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.